mokarx ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 من پوشه config را حذف و دوباره آپ کردم حالا این ارور را میدهراه حلی هستError: "install" directory is missinghttp://hanim.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مگه الکیه که پاک کنید و دوباره آپلود کنید ؟!! عزیز جان من این پوشه حاوی اطلاعات دیتابیس و اطلاعات مهم دیگری است که موقع نصب در این پوشه ایجاد میشود . اگه بکاپی دارین برگردونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 به این دلیل هست که فایل settings.inc.php شامل اطلاعات اتصال به پایگاه داده، و ... رو پاک کردید. این فایل رو به صورت دستی ویرایش کنید و در هر قسمت اطلاعات مربوط به نصب خودتون رو وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 به این دلیل هست که فایل settings.inc.php شامل اطلاعات اتصال به پایگاه داده، و ... رو پاک کردید. این فایل رو به صورت دستی ویرایش کنید و در هر قسمت اطلاعات مربوط به نصب خودتون رو وارد کنید موفق باشیدفایل settings.inc.php در پوشه نیستچیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 آخه چرا حذف کردید این پوشه رو؟ یک فایل براتون ضمیمه کردم دریافت کنید و اطلاعاتتون رو داخلش وارد کنید ببینید کارتون راه میفته یا خیر (ابتدا از حالت فشرده خارجش کنید) موفق باشیدsettings.inc.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 آخه چرا حذف کردید این پوشه رو؟ یک فایل براتون ضمیمه کردم دریافت کنید و اطلاعاتتون رو داخلش وارد کنید ببینید کارتون راه میفته یا خیر (ابتدا از حالت فشرده خارجش کنید) موفق باشیدسلامدرست شدخیلی ممنونالبته این مشکلات پایینی قبلا وجود داشت و مربوط به پوشه config نمیشهشاخه ها نیستند هم در مدیریت و هم در صفحه اصلیتولید کننده ها نیستندمحصولات پر طرفدار نیستندو وقتی محصولی به سبد خرید اضافه میشه در سبد خرید می نویسه مثلا 1 یا 2 محصولولی هزینه ها را نمیارهو ارور زیر را بالای صفحه میارهWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hanimir/public_html/classes/Category.php on line 535میارهکامپایل اجباری را روشن کردم و حافظه موقت را خاموش در غیر این صورت فروشگاه فقط در صفحه اول در جا میزنهمشکلات بالایی باعث شد پوشه config را دوباره آپ کنم شاید مشکل حل بشههیچ ماژول جدیدی نصب نکردم و نمیدونم چرا این اتفاق افتادهپوشه classes و controllers را حذف و دوباره آپ کردم مشکل حل نشدماژولهای محصولات پر طرفدار و شاخه ها را کلا حذف و دوباره نصب کردم مشکل حل نشداصلا نمیدونم چرا باید خود بخود اینطوری بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Bastian ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 دوستان منم مشكلم مشابه مشكل همين دوستمون هست يه بازي رو نصب كردم و با همين ارور مواجه شدم بايد چي كار كنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 فایل settings رو پاک کرده باشین همه یوزرها احتمالا دیگه نمیتونن لاگین کنند و باید دوباره رمز دریافت کنند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .