ramtin2025 ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلام به پرستاشاپی های عزیزاین قالب رو چند وقت پیش از یک سایت خارجی دانلود کرده بودمبهمن جان زحمت راستچین سازی و اشکالزداییش رو کشیدندتعدادی از صفحات این قالب 3 ستونه و تعدادی هم دو ستونه هستند و سازگار با نسخه 1.5 میباشد. در کل با توجه به رایگان بودنش قالب خوبیه، مخصوصا برای کسانی که نمیخوان زیاد هزینه کنند. http://upload.tehran98.com/img1/iron29a47skz1o32a0q7.jpg http://upload.tehran98.com/img1/gnoed6fh2mvzh1i84li.jpg http://upload.tehran98.com/img1/pkhoy6t7ymu0zlidvpm9.jpg http://upload.tehran98.com/img1/uua03kji92b1syka70zk.jpg http://upload.tehran98.com/img1/0wo1igk31thn2oarfs9l.jpg http://upload.tehran98.com/img1/utagmq2cwjkd89qnek50.jpg این قالب به صورت رایگان ارائه میشه و فاقد هرگونه پشتیبانی خواهد بود.برای تغییر در قالب و یا سازگاری ماژولها و ... میتوانید به بهمن جان و یا به مدیران از طریق بازارچه درخواست بدید تا با پرداخت هزینه انجام بشه. لینک دریافت از بازارچه : http://bazaar.presta-shop.ir/143--round-.html دمو : http://parssystem.net/shop موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sina.e.talk ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 همه چیش عالیه فقط یه مشکل داره توی قسمت سرچ عکس ذره بین 2 پیکسل بزرگ تر از تکست هستش سعی کردم تو قسمت CSS توی Global.ccs درستش کنم اما تغیری که میدم اعمال نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 سلامبا فایرفاکس و کروم چنین مشکلی مشاهده نشدبرای برطرف کردن مشکلات هم که در توضیحات گفته شد، با بهمن جان و یا از طریق بازارچه با مدیران در تماس باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam302 ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 با سلام من از کجا میتونم این قالب رو دانلود کنم ؟ از بازارچه لینک شده به فروم از فروم به بازارچه چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 در بازارچه ثبت نام کنیدمحصول رو به سبد خرید اضافه کنیدپرداخت نهایی و ....در انتها لینک دانلود رو میتونید در قسمت جزئیات مشاهده کنیدهمچنین به ایمیل شما هم فرستاده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 من این قالب رو داخل پوشه ادمین آپلود کردم ولی عکس هام محصولاتم جواب نمی ده؟حتی گوگل پلاس هم درست کار نمکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karo ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 با تشکر از شما بهمن و رامتین عزیز من از این قالب استفاده میکنم میخوام کپی رایت رو بردارم آیا هزینه ای باید پرداخت کنم یعنی راهشو بلدم فقط میخواستم بدونم هزینه داره تا پرداخت کنمبازم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 نه دوست عزیزاین قالب کاملا رایگانه و هر بلایی که دوست دارید میتونید سرش بیارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahneshin_b_z ارسال شده در تیر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 آدرس دانلودش كجاست تا دانلود كنيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 ادرس دانلود ندارن ، شما مراجعه کنید به بازارچه ، به سبد خرید اضافه کنید و بعد از ثبت سفارش به ایمیلتون ارسال میشه قالب همون لحظه و همچنین در حساب کاربری در بازارچه لینک دانلودش واستون ایجاد میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در مرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 سلام من قالب round نصب کردم. بعدش یه اکانت واسه تست ساختم. ثبت نام که تموم شد یه ایمیل هم اومد که خوش آمد میگه و اطلاعات ورود رو بیان می کنه. حالا وقتی می خوام با همون اطلاعات ورود ، وارد فروشگاه بشم وارد نمیشه. یعنی ایمیل و پسورد رو می زنم بعدش ورود. ولی صفحه رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمی افته! بدون عضویتم که خرید می کنم عکس محصولات میره سمت سبد خرید ولی سبد همچنان خالیه و محصولی بهش اضافه نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 سلام1- آدرس سایت2- با قالب پیشفرض امتحان کردید ؟3- این قالب روی چندین سایت نصب شده و مشکلی نداشته تا حالا. مشکل شما بعید میدونم مربوط به قالب باشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 1. www.mrkelectronic.ir 2. بله ، تست کردم. اونم همین مشکلو داره. وقتی یه نفر توی فروشگاه عضو میشه هم برای اون ایمیل میره و هم من توی پنل مدیریتی می بینم که مشتری جدید ثبت نام کرده. فقط این مشتری نمی تونه وارد فروشگاه بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 خوب پس مطمئنا ایراد از قالب نیستآدرسی که دادید رو تست کردممشکلی ندارهکش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 مشکل ورود به فروشگاه پس از انتقال از دامین به ساب دامین یا از پوشه به دامین رخ میدههمچنین گاهی از طریق انتقال از لوکال به هاست این موارد رو نداشتید تا به حال؟ یک روش دور زدن این مشکل استفاده از cloudflare هست که البته میتونید به صورت غیرفعال فقط دی ان اس رو منتقل کنید ولی احتمال داره مشکل حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 آدرسی که دادید رو تست کردم ، مشکلی ندارهممنون که پیگیر هستید. ظارها من مشترک این موضوع نبودم. تازه فهمیدم که جواب منو دادین. من کش های مرورگرهامو پاک کردم.هم کروم هم فایرفاکس. ولی بازم همون مشکلو دارم. اتفاقا الان توی کنترل پنل مدیریت دیدم که شما عضو شدید. ولی مشکل من هنوز پابرجاست. مشکل ورود به فروشگاه پس از انتقال از دامین به ساب دامین یا از پوشه به دامین رخ میده ، همچنین گاهی از طریق انتقال از لوکال به هاستمن همون اول که هاست خریدم توسط گزینه ی ADDon Domain یه دامین برای فروشگاهم ساختم با پسوند ir و دامنه ی com برای فرومم هست. قبلا هم یه بار فروشگاه رو نصب کرده بودم ولی مشکلی نداشت. الان هاستمو ریست کردم و دوباره فروشگاهو نصب کردم که خوردم به این مشکل. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 ممنون دوستان. الان درست شد من چند بار کش کرومو پاک کردم ولی نتیجه نداد. بالاخره اومدم همه ی محتویات کرومو پاک کردم ( Auto fill و Cach و History و...) که الان درست شد. نکته ی جالب این بود که با پاک کردن این موارد توی کروم ، فایرفاکسم مشکلش رفع شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 سلام مجدد رامتین جان. آقا من چطور می تونم این قالب رو یکیم تغییر بدم؟ مثلا رنگ آبی رو عوض کنم. یا کارهائی محل جستجوی محصول ، محل لوگو ، حذف فنس بوک و توـــــتر و ..... من به کدها که نگاه می کنم چیزی سر در نمیارم. البته یه کم HTML بلدم ولی انگار این کدها یه جورین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 سلامدوست عزیز قالب پرستاشاپ با قالبهای html فرق داره و از تعدادی ماژول تشکیل شده که روی صفحه چیده میشوند.برای تغییر قسمتهای مختلف باید فایلهای css مربوط به ماژول ها رو تغییر بدید و یا ماژولهایی که نیاز ندارید رو حذف کنید.بنده هم تسلط کافی به این طراحی قالب ندارم، میتونید از بازارچه درخواست بدید و یا با بهمن جان در تماس باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza_rk ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 ممنون ، یه سر میزنم به فایل های CSS ببینم چی میشه. تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلام من این قالبو نصب کردم اما منوی بالای سایت بهم ریختس www.mob-shop.ir/1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلامدرسته . این قالب رایگانه و فاقد استانداردهای لازم و در برخی موارد بهم ریختگی هایی دارهمیتونید از طریق فایل css درستش کنید و یا اینکه از طریق بازارچه درخواست بدید تا برآورد هزینه بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 ! لوگو چطور تغییر میکنه؟ از قسمت قالب عوض نشد ×سلامدرسته . این قالب رایگانه و فاقد استانداردهای لازم و در برخی موارد بهم ریختگی هایی دارهمیتونید از طریق فایل css درستش کنید و یا اینکه از طریق بازارچه درخواست بدید تا برآورد هزینه بشهموفق باشید میشه بدونم حداقل کدوم css منظورتونه؟ و اینکه واسه تغییر سایزو اینا منو باید دنباله چه اسمی باشم داخل css?با توجه به کیفیت پرستا شاپ اینجور پشتیبانی بعیده! واقعا نمیدونم چی بگم. ممنون از همهیاحق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلامدوست عزیز شما چجور پشتیبانی ای دوست دارید ؟؟؟لوگو رو داخل پوشه تصاویر پیدا کنید و با تصویر مد نظر خودتون عوض کنیدفایل اصلی global.css هست ولی بسیاری از ماژول ها فایل css مخصوص به خودشون رو دارند و شاید لازم باشه که اونا رو هم تنظیم کنید.بهترین راه برای پیدا کردن فایلهای css ، استفاده از افزونه فایرباگ در مرورگر فایرفاکس هستموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در اسفند 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 خیلی ممنون از زحمتی که کشیدینhttp://azartahlil.ir/index.phpمشکل سایت بنده چیه منو افتاده پائین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .