mokarx ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 meta name فروشگاه و کلمات کلیدی از کجا ویرایش میشونددر صفحه اصلی فروشگاه من در سورس صفحه اصلی meta name و keywords این گونه هستندهر چی گشتم چیزی پیدا نکردمcontent="فروشگاه قدرت گرفته از پرستا شاپ" />http://hanim.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 از مدیریت زیر منوی تنظیمات /سئو و آدرس ها / برای هر صفحه جداگانه میتونید ویرایش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 من از نسخه 1.5.4.1 استفاده میکنم، دقیقا همین کاری که گفتین انجام دادم، عنوان صفحه و توضیحات متا و بازنویسی url تغییر میکنه ولی کلمات کلیدی متا تغییر نمیکنه و باز به همون کلمات پیش فرض (فروشگاه، پرستا شاپ) برمیگرده. گزینه URL آشنا غیرفعاله، صفحه index رو حذف کردم مجدد ایجاد کردم دوباره امتحان کردم باز هم همین مشکل رو داره. این مشکل از چیه؟ راه دیگه ای برای تغییر دادن کلمات کلیدی متا وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلامسایت شما به نظر میاد که مشکل دارهصفحه محصولاتتون باز نمیشه برای مندیباگ رو روشن کنید و خطاها رو بررسی کنید موردی که فرمودید هم مشاهده نشد . تو هیچکدوم از صفحات، این کلمات رو ندیدم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 دیباگ رو روشن کردم این خطا میاد:Fatal error: Call to undefined method ProductController::getProduct() in..../public_html/modules/productcomments/productcomments.phpon line 820میشه راهنمایی کنید؟ اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمش هم...سلامسایت شما به نظر میاد که مشکل دارهصفحه محصولاتتون باز نمیشه برای مندیباگ رو روشن کنید و خطاها رو بررسی کنید موردی که فرمودید هم مشاهده نشد . تو هیچکدوم از صفحات، این کلمات رو ندیدم موفق باشیداز بسته نصبی پرستاشاپ پوشه productcomments رو به مسیر ماژولها کپی کردم درست شد. ولی مشکل کلمات کلیدی متا هنوز سر جاشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلاممیشه آدرس بدید که مثلا کدوم صفحه و کدوم کلمات وجود دارند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلاممیشه آدرس بدید که مثلا کدوم صفحه و کدوم کلمات وجود دارند موفق باشیدصفحه index اینم تصویر تنظیمات:نمیدونم چرا هر کلمه ای که توی قسمت کلمات کلیدی متا میزنم ذخیره میکنم ذخیره نمیشه و باز خالی نشون میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلاممشکلی وجود ندارهشما دیباگ رو روشن کن و ببین در زمان ذخیره کردن با چه خطایی مواجه میشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .