mohammad90-2011 ارسال شده در خرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2013 امروز برای سایت خودم درگاه پارس پال رو گرفتم گفتم اینجا هم بزارم.مدیران اگه صلاح دیدن تو بازارچه قرار بدن.در ضمن روی پرستا 1.5 کاملا کار میکنه ولی رو 1.4 نمیدونم.ParspalPrestaShop.zip واکنش ها : arazbb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bselectron ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 با سلام میشه توضیح بدید ماِِژول را چگونه قرار بدیممخصوصا قسمت اخر که باید تاییدیه گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahneshin_b_z ارسال شده در مرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 من تاييديه از پارس پال گرفتم و ماژول هم نصب كردم. اما چون تازه كارم نمي دونم چطوري تو سايتم قرارش بدم تا مشتريان با آن پرداخت انجام بدن. من قبلا با نيوك كار كردم و الان مخم يه كمي هنگ مي كنه لطفا راهنمايي كنيد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 کاری که ندازه ، کافیه نصب کنید و کد درگاه رو توش قرار بدین ، همین ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahneshin_b_z ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 درست كردم و هنگامي كه به درگاه پارس پال ميرم کد خطا: Array ميده.امروز برای سایت خودم درگاه پارس پال رو گرفتم گفتم اینجا هم بزارم.مدیران اگه صلاح دیدن تو بازارچه قرار بدن.در ضمن روی پرستا 1.5 کاملا کار میکنه ولی رو 1.4 نمیدونم.هنگام پرداخت کد خطا: Array ميده ميتونيد راهنمايي كنيد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tomalaki ارسال شده در مرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 سلام. من از این ماژول استفاده میکنم و مشکلی دارم. جمع کل فاکتور مثلا شده 800.000 ریال اما وقتی میره برای پارس پال، اونجا قیمت زده 800.000 تومان! چیکارش کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 ماژول را روی ریال محدود کنید . احتمالا مشکلتون حل میشه . در بخش مدیریت/ماژولها/پرداخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tomalaki ارسال شده در مرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 بازم نشد، قیمت ها رو هم پس از تغییر دوباره وارد کردم. اما بازم مشکل داره. واحد پول درستی هم نداریم!!http://shirazeshop.irروی تومان که محدود میکنم درست میشه! اما یه مشکل دیگه یه جا دیگه میزنه بیرون!!! دیگه دارم دیوانه میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 خب شما باید یک ارز تومان و به عنوان پیش فرض داشته باشیدماژول ظاهرن فقط با تومان کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 سلاممن ماژول را نصب و تنظیمات رمز و کاربری داده شده را انجام داده ام اما در فاکتور مشتری گزینه پرداخت پارس پال ظاهر نمی شود. چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 بعد از نصب و قرار دادن کد تو ارسال حامل، حاملی درست نمیشه.چه کار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
momaabd ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 سلام این ماژول روی نسخه 1.6 هم جواب میده؟کلا برای 1.6 ماژول پرداخت آنلاین هست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 ماژول های پرداخت مشکلی با نسخه جدید ندارند تا زمانی که گزارش مشکل بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 روی نسخه 1.6.0.6 جواب میده.اون خطاای array هم مربوط به قیمت هاس.باید مبلغ بالای 100 تک تومن باشه ----------------------------------------------الان من مجدد دچار خطای array شدمدلیلش برام مشخص نیستکسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exoff ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام چرا کسی جواب دوستمون که پرسیده خطای : کد خطا: Array میده را جواب نمیده. من هم باهاش مشکل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 درگاه پارسپال توسط خود سایت پارسپال تهیه شده و در انجمن پشتیبانی رسمی نداره و فقط معرفی شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BaRan ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 مشکل Array رو با پشتیبانی صحبت کردم و به من گفتنتد که آی پی وارد شده از طرف ِ بنده اشتباه است و هاست ِ بنده با یک آیپی ِ دیگری به درگاه متصل میشه... آی پی ِ اعلام شده از پارسپال را گرفتم و در قسمت ِ تنظیمات ِ پارس پال تغییر دادم و درست شد. ولی با مقدار ِ عددی آن هنوزمشکل دارم.. 59هزارتومن را 590 هزارتومن درخواست میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj67 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 در خصوص ارور Array چون پارس پال با اولین اتصال به در گاه به طور اتوماتیک آی پی شمارا برای پرداخت ثبت میکنه ولی هاست ها معمولا یک آی پی مجزا برای این امر میدهند با این ارور مواجه می شوید که با اصلاح آیپی در پنل پارس پال به سادگی مشکل حل می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj67 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلاممن ماژول پارسپال رو کامل نصب کردم و اعضا سایت نیز بدون هیچ مشکلی پرداخت را انجام می دهند و لی به صورت مهمان بعد از کلیک روی پرداخت به صفحه تایید هویت منتقل میکنه گزینه پرداخن بصورت مهمان و بازدیدکننده هم فعال است ولی نمیدونم مشکل از کجاست واقعا کلافه شدم ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2015 سلامدوست عزیز چند پست بالاتر اعلام شد که این ماژول رو خود پارسپال نوشته و باید از خودشان درخواست پشتیبانی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj67 ارسال شده در آبان 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2015 سلامدوست عزیز چند پست بالاتر اعلام شد که این ماژول رو خود پارسپال نوشته و باید از خودشان درخواست پشتیبانی کنید موفق باشیدبله این مطلب رو میدونم اما فکر کردم این مشکلی که من دارم احتمالا مربوط به تنظیمات پرستام باشه نه ماژول پارسپال به هر حال پی گیری می کنم اگر به نتیجه رسیدم همبنجا اعلام می کنم دیگران هم استفاده کنند.البته اگر شما هم راه حل مشکل رو فهمیدید به من اعلام کنید...تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj67 ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 باوجه به جواب نا امید کننده ای که مدیران سایت بعد از یک هفتتتتههههههه به مشکل من دادند.راه حل رو پیدا کردم و اعلام می کنم تا بقیه هم استفاده کنند (ضمن تشکر از پشتیبانی پارس پال) به صورت امنیتی درگاه پرداخت نیازمند اعتبار سنجی می بایشد و توصیه می گردد پرداخت به صورت مهمان را برای سایت خود غیر فعال نمایید . در صورتی که نیازمند فعال نمودن این گزینه هستید می بایست در پوشه افزونه برروی هاست فایل payment.php را ویرایش و خط کد زیر را حذف نمایید .if (!$cookie->isLogged())Tools::redirect('authentication.php?back=order.php'); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 شما از جای درست سوال کردین و به جواب رسیدینانتظار پاسخگویی برای همه چیز انتظار صحیحی نیست و بهتر است در مورد لحن گفتارتون تجدید نظر کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .