ehsan1363 ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 سلام در بخش قیمت ها وقتی میخوام برای یک محصول قیمت خاص درج کنم موقعی که تاریخ و زمان رو اضافه میکنم در قسمت محصولا ویژه آن محصول را نمایش نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 یک محصول زمانی در قسمت محصولات ویژه قرار میگیره که براش تخفیف بذارید. در اون صورت خودکار داخل بخش ویژه ها قرار میگیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan1363 ارسال شده در خرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 یک محصول زمانی در قسمت محصولات ویژه قرار میگیره که براش تخفیف بذارید. در اون صورت خودکار داخل بخش ویژه ها قرار میگیره موفق باشیداز قسمت قیمت ها برای محصول تخفیف درج میکنم ولی نمایش نمیده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 این باگ به زودی اصلاح میشهدرسته با تاریخ مشکل داره نسخه فارسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2013 سلامعزیزان از قسمت ترکیب وقتی قیمتی میزنم...مثلا خود جنس قیمت 80 ت هست من ترکیب میزنم و قیمت رو میزنم کاهش و 100000 ت و درست هم قیمت تغییر پیدا میکنه اما تو صفحه اصلی خود محصول قیمت رو 0 میزنه... http://s4.picofile.com/file/8101934418/23423f23.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 عزیزان کسی کمک نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 مدیران محترم کمک کنید این یکی از بزرگترین مشکلات من هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 عزیزان کسی کمک نمیکنه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 لینک بده ، آدرس مدیریت هم پیام خصوصی بده ، اینجوری که نمیشه فهمید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .