mhzsoft ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 سلام آدرس آر اس اس من مشکل داره از کجا درست کنم؟؟؟؟ http://hepsiburada.ir/RSS آیا ماژول داره؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 سلام آدرس آر اس اس من مشکل داره از کجا درست کنم؟؟؟؟ http://hepsiburada.ir/RSS آیا ماژول داره؟؟؟؟؟؟ماژول بلوک شبکه های اجتماعیپیکربندیآدرس RSS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در خرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 پرستاشاپ فید نداره مثلا اینطوریlordcdvd.ir/feedیا atom نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 چرا داره یه جستجویی میکردین پیدا میشد ولی نکردین . آدرس فید در پرستاشاپ اینه البته اگه ماژولش رو فعال کرده باشین : www.yoursite.com/modules/feeder/rss.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در آبان 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2017 سلام . من آر اس اس رو نصب و فعال کردم .. ده محصول آخر آر اس اس شد. اما هر چی محصول جدید میذارم نمیشه .. یعنی آر اس اس جدید نمیسازه برای سایتم ماژول هم که اصلا پیکربندی نداره .. مشکل از کجاست ؟ واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در دی 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2017 سلام . من آر اس اس رو نصب و فعال کردم .. ده محصول آخر آر اس اس شد. اما هر چی محصول جدید میذارم نمیشه .. یعنی آر اس اس جدید نمیسازه برای سایتم ماژول هم که اصلا پیکربندی نداره .. مشکل از کجاست ؟ سلام دوستان منم این مشکلو دارم لطفا یکی راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .