hidden ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 با سلام من یه قالب از سایت انگلیسی گرفتم و با کمک مرتضی عزیز 1 سال پیش اینو فارسی کردیم, بزرگترین ضعف این قالب این هست که هدر نداره... خواستم از طراخ های قالب خواهش کنم کمک کنند , چطوری باید برای قالب نیز هدر بزارم ؟ که توی تمامی ریزولیشن ها کامل نمایش بده ؟ ممنون میشم کمک کنیدادرس فروشگاه www.iroption.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 سلام . میشه بگید از کدام سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 سایت رو یادم نیست از انجمن پرستا تو بخشی بود که قالب رایگان بود سایتش رو معرفی کرده بود. پیدا کردم حتما میزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در تیر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلام یه مدت نبودم خواهشا اگر کسی میتونه بهم کمک کنه چطوری میتونم برای قالبم هدر درست کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 دوست عزیز بهتره از طریق بازارچه درخواستتون رو مطرح کنید تا براورد قیمت بشه و براتون انجام بدنموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 با سلام با راهنمایی دانوش عزیز برای قالب سایتم هدر رو ایجاد کردم فقط از طریق قالب ها > ارم سر صفحه عکس رو انتخاب کردم خودش اتومات برام ارم بالای هدر قالب ایجاد کردالان 2 تا مشکل داره ممنون میشم کمک کنید1-قسمت بالای هدر سایت یه مقدار فضایی خالی هست ممنون میشم بگید چطوری باید این قسمت رو حذف کنم.( با یه خط فرضی نشون دادم تو عکس ضمیمه )2- هدری که ساختم حجمش خیلی کم هست حدود 50 کیلوبایت هست وقتی اپلودش میکنم حجمش میشه 180 تا... ایا مشکل کجاست ؟ یه هدر با سایز دیگه هم اپلود کردم حجمش 69 کیلوبایت بود وقتی رو هدر راست کلیک کردم و هدر رو مجدد از سایت دانلود کردم رو دسسکتاپ دیدم حجمش 217 هست....ممنون میشم این 2 مورد رو کمک کنید , تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 عکس رو دستی تو پوشه img به اسم logo آپلود کنید !! اینطوری حجمش تغییری پیدا نمیکنه . قاصله از بالا هم تو فایل global.css بگردین و margin-top لوگو رو 0 بذارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .