armanaria111 ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 http://shop.eightgroup.ir/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 به نظر میرسه خیلی بد نصب شده فروشگاهتون. پیشنهاد میکنم دوباره با یه دیتابیس (با پسورد!) فروشگاهتون رو نصب کنید دوباره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 بدین به یک نفر که واردتره نصب کنه براتون ، خطای دیتابیس میده و معلوم نیست چطوری نصب شده که رمز عبرو نداره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanaria111 ارسال شده در خرداد 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 درست نصب شده بود ولی تو قسمت بومی سازی نمیدونم روی چی کلیک کردم هم بعضی از جاهای مدیریت انگیلیسی شده هم مشاده فروشگاه دیگه کار نمیکنهنمیتونم دوباره نصب کنم من خیلی تنظیمات روش انجام دادم ماژول نصب کردم که سه روز وقت منو گرفته اگه بخوام دوبره شروع کنم از برنامه عقب می افتم خواهش می کنم اگه راهی داره بگید فروشگاه باید جمعه راه اندازی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 به نظر میاد نام کاربری پایگاه داده شما مشکل داره و مجوزهای لازم رو نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanaria111 ارسال شده در خرداد 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 یعنی الان هیچ راهی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 به این شکل در انجمن کسی نمیتونه کمک کنهشما نیاز به یک متخصص دارید تا بررسی فنی انجام بده و اگر میتونه براتون درستش کنهبرای این کار از طریق بازارچه اقدام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .