shasti ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 سلام به همگی دوستان و مدیران محترم انجمنمن از پرستا شاپ بعنوان فروشگاه استفاده میکنم . یک دفعه بی مقدمه و بدون اینکه در سایت و یا در بخش مدیریت کاری انجام بدم با این ارور مواجه شدم. bad subdomain sql query. میشه بفرمائید دلیل این مشکل چیست ؟ و راه رفع اون بزبان ساده و مرحله به مرحله چیست ؟ قبلا از همکاری دوستان عزیز و مدیران محترم در رفع این مشکل سپاسگذاری میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 سلام به همگی دوستان و مدیران محترم انجمنمن از پرستا شاپ بعنوان فروشگاه استفاده میکنم . یک دفعه بی مقدمه و بدون اینکه در سایت و یا در بخش مدیریت کاری انجام بدم با این ارور مواجه شدم. bad subdomain sql query. میشه بفرمائید دلیل این مشکل چیست ؟ و راه رفع اون بزبان ساده و مرحله به مرحله چیست ؟ قبلا از همکاری دوستان عزیز و مدیران محترم در رفع این مشکل سپاسگذاری میکنم . ارتباط با دیتابیس قطع شده در هاست های بی کیفیت این مشکل کرارا دیده میشه مجدد خودش درست میشه اگر درست نشد به مدیر سرور بگین ریست کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 این مشکل معمولاً خود به خود درست نمیشه.یکی از جداول دیتابیس سایتت خراب شده که باید از پنل هاستت دیتابیس رو تعمیر کنی. در بخش مدیریت MySQL از مدیر سرورت بخواه این کار رو برات انجام بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .