morteza021 ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 با سلام خدمت تمامی اساتید در هنگام بکاپ گرفتن از دیتابیس هیچ اتفاقی نمیوفته و صفحه خالی همانند تصویر ضمیمه میاد ... لطفا بگید چه کنیم که این مشکل رفع بشه ... با تشکر .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 از طریق wizard یا phpMyadmin هاستتون بکاپ تهیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 از طریق wizard یا phpMyadmin هاستتون بکاپ تهیه کنید موفق باشید از اون طریق ناقص بکاپ میگیره و زمان بازگردانی بکاپ به مشکل برخورد میکنم ، امتحان کردم ... چه طوری ادمین پرستاشاپ رو درست کنم که از اون طریق بکاپ بگیرم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/lapbuy/public_html/classes/Backup.php on line 286 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 فکر میکنم مشکل از سمت سروره. با مدیر سرورتون تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 این سرور پدر مارو در آورده ... همش یه چیزیش مشکل داره ...طبق معمول احتمال داره با مسئول سرور تماس بگیرم و بگن که مشکل از طرف ما نیست ... اگر این رو گفتند چه کار کنم ؟ خیلی ممنون از پاسخ شما ...موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 این سرور پدر مارو در آورده ... همش یه چیزیش مشکل داره ...طبق معمول احتمال داره با مسئول سرور تماس بگیرم و بگن که مشکل از طرف ما نیست ... اگر این رو گفتند چه کار کنم ؟ خیلی ممنون از پاسخ شما ...موفق باشیداینو بخونید خودتون : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded iپ یعنی ماکزیمم زمان 30 ثانیه برای انجام یک فرایند . یعنی از 30 ثانیه بیشتر طول بکشه انجام نمیشه و خطا میده . این یعنی چی ؟! یعنی اینکه سرور شما 30 ثانیه تعیین کرده که باید تماس بگیرین بگین اینو افزایش بده به 60 ثانیه یا 120 ثانیه . فرایند ورود محصولات بیشتر از 30 ثانیه طول میکشه حتما . برای همین خطا میده . البته ممکنه از چیزای دیگه هم باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 این سرور پدر مارو در آورده ... همش یه چیزیش مشکل داره ...طبق معمول احتمال داره با مسئول سرور تماس بگیرم و بگن که مشکل از طرف ما نیست ... اگر این رو گفتند چه کار کنم ؟ خیلی ممنون از پاسخ شما ...موفق باشیداینو بخونید خودتون : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded iپ یعنی ماکزیمم زمان 30 ثانیه برای انجام یک فرایند . یعنی از 30 ثانیه بیشتر طول بکشه انجام نمیشه و خطا میده . این یعنی چی ؟! یعنی اینکه سرور شما 30 ثانیه تعیین کرده که باید تماس بگیرین بگین اینو افزایش بده به 60 ثانیه یا 120 ثانیه . فرایند ورود محصولات بیشتر از 30 ثانیه طول میکشه حتما . برای همین خطا میده . البته ممکنه از چیزای دیگه هم باشه . من با مسئول سرور تماس گرفتم و میگن که ماکزیموم روی 60 ثانیه هست ، میگن پرستا شاپ خودتون مشکل دارهدر ضمن ، حجم فایل بکاپ من 8 مگابایت هست و مقدار محدودیت آپلود فایل 2 مگابایت هست ... به نظر شما اشکال کار از اینجا نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 مشکل از سمت پرستا شاپ نیست و اصولن هیچ اسکریپتی نمیاد برای بکاپ و دسترسی به سرور تایم بذاره.max_execution_time در سرور شما پایین هست.برای این کار توصیه میکنم از phpmyadmin استفاده کنید. این راه مطمئن تر از خود پرستا هست.اگر نشد هم در نهایت به مدیر سایتتون بگید براتون بکاپ تهیه کنید و بفرسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .