tama ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 با سلام بنده نماد الکترونیکی رو دریافت کردم که فایل htmlرو تو روت سرور آپلود کردم و کد داده شده را در هر قسمتی که طبق توضیحاتی که در پستهای دیگه این سایت توضیح داده شده قرار دادم ولی بازهم قابل قبول آنها نیست و میگن کدی پیدا نشده لطفا دقیقا راهنمایی کنید که چگونه کد داده شده را در ستون سمت راست قرار بدم تمام راههایی که در سایت آمده رو امتحان کردم ولی بازهم نشداز ماژول تبلیغات در همه جای سایت هم استفاده کردم نشددر header.tpl و فایلهای دیگه هم گذاشتم ولی نشدخود ماژول نماد اعتماد الکترونیکی را هم نصب و فعال کردم ولی بازهم نشد کلا کلافه شدم لطف کنید دقیقا توضیح دهیدقالب سایت من پیشفرض نسخه 1.5 هست و هیچ گونه دستکاری هم نشدهآدرس سایت منwww.tamasoft.irمتشکرم فقط سریع بجوابید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 دوست خوبم از ماژول نماد اعتماد الکترونیکی که به صورت رایگان در بازارچه قرار داده شده استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 دوست خوبم از ماژول نماد اعتماد الکترونیکی که به صورت رایگان در بازارچه قرار داده شده استفاده کنید موفق باشیدمرسی از جوابتون -- عرض کردم که استفاده کردم ولی ظاهرا مشکل داره و از جانب مرکز enamad قابل قبول نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 دوست خوبم حتما بعد از نصب ماژول اون رو پیکربندی نکردین. اون رو پیکربندی کنید و بعد هم از قسمت ماژول ها -> جایگاه ها ماژول رو در ستون چپ/راست به بالای بقیه ماژول های همون ستون انتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 دوست خوبم حتما بعد از نصب ماژول اون رو پیکربندی نکردین. اون رو پیکربندی کنید و بعد هم از قسمت ماژول ها -> جایگاه ها ماژول رو در ستون چپ/راست به بالای بقیه ماژول های همون ستون انتقال بدید موفق باشید با تشکر از توجهتون به مشکل بنده ؛ من ماژول رو نصب و پیکربندی کردم و در قسمت پیکر بندی سمت راست را انتخاب نمودم ولی در قسمت جایگیریها ماژول نمایش داده نمیشه (نه در قسمت ویرایش زنده و نه در قسمت جایگاهها از منوی ماژول ها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 بررسی میکنم خبرشو میدم موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 ماژول رو بررسی کردم در نسخه 1.4.9 و 1.5.2 به خوبی و بدون مشکل کار میکنه و هم در جایگیری ها و هم در ویرایش زنده نمایش داده میشهتوجه کنید که تا زمان تایید نشدن توسط سازمان هیچ نمادی داخل فروشگاه شما نمایش داده نمیشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 مدیر عزیز لطفا بفرمائید کسانی که از قالب پیش فرض استفاده می کنند چطور باید از این ماژول استفاده کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .