Master Game ارسال شده در خرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 هیچ مشکلی نداره ، جزو آیتم های اختیاری پرستاشاپ هست و میتونه فعال یا غیرفعال باشه و مشکلی هم براتون پیش نمیارهسلام ولی من در یک سایتی دیدم که نوشته این تابع مشکلات زیر رو به وجود میاره : قابلیت Magic Quotes تمامی متغیر های سراسری GET ، POST ، REQUEST و COOKIE را با روش خودش باز نویسی می کند و مقادیر آن ها را تغییر نه چندان دلچسبی می دهد. فرض کنید در فیلد متنی ارسال کامنت سایت خود جمله ی زیر را می نویسید : 1سلام من 'مستر کدر' هستم. Magic Quotes اگر بر روی هاست شما فعال باشد عبارت بالا را هر چند عبارت خرابکارانه ای نیست به شکل زیر تغییر میدهد : 1سلام من '\مستر کدر'\ هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 مشکلی پیش نمیاره ، موارد اصلی رو بچسبین چرا به موارد حاشیه ای گیر میدین ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahditousi ارسال شده در اسفند 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2018 خطایی در هنگام نصب رخ داد... شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید. این هم تصویر : http://img.majidonline.com/pic/287290/2009-03-02_233449.jpg تنظیم اطلاعات فروشگاه زمانیکه زبان را روی فارسی و کشور را ایران تنظیم میکنم همچین اخطاری رو میده . درضمن سطح دسترسی پوشه هایی که درهاست آپ میکنیم چطور باید باشه ؟ باتشکر . من هم چند سال بود که درگیر این موضوع بودم اما امروز متوجه شدم که هنگام نصب پرستاشاپ روی لوکال اگر به اینترنت متصل باشید خطای فوق را دریافت نخواهید کرد. فکر می کنم دلیلش هم این باشه که موقع نصب زبان ها بعضی بروزرسانی ها را از سرور دریافت می کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .