sharif854 ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 هماهنگی با نسخه پرستا شاپ1.5 ویژگی های این محصول 1.امکان نمایش محصولات جدید به اندازه دلخواه 2.مدیریت تعداد اسلاید شدن محصول از مدیریت 3.نمایش یا عدم نمایش دکمه افزودن به سبد خرید 4.نمایش یا عدم نمایش قیمت در زیر محصول 5.نمایش یا عدم نمایش شماره صفحات توضیحات : با توجه به نبودماژولی برای محصولات جدید در نسخه پرستاشاپ 1.5نخوه جدید نمایش محصولات جدید را از سبک کلاسیک به سبک مدرن تماشا خواهید کرد این ماژول مناسب برای 8-10محصول جدید است برای سایت های بسیار بزرگ با امکان نمایش محصولات جدید بسیار زیاد ورژن بعدی این ماژول مناسب خواهد بود آپدیت در نسخه های بعدی: لود محصولات به صورت اژاکس برای نمایش محصولات زیاد اضافه شدن چند ویژگی دیگر برای مدیریت ظاهر محصولات اضافه کردن هوک در ستون ها برای اسلاید شدن محصول در تمام نقاط سایت لینکها: لینک بازارچه:کلیک کنید لینک دمو: کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در خرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 همه چیش عالیه و لی رنگ بندیش و دیزاینش دلنشین نیست اگر اینهارو هم همه پسند کنی فروشش فکر کنم خوب باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 خب پیشنهادتونم خوبه برای ورژن بعدی سعی میکنم تک تک نقاط رو از مدیریت بشه رنگ داد که هرکسی هرچیزی میخواد خودش تنظیم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 توصیه من اینه که به صورت پیش فرض کافیه از کلاس های استایل قالب پیش فرض استفاده کنی. با این کار روی اکثر قالب ها به شکل خود قالب در میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .