omidmeftahi ارسال شده در خرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 باسلام من زمانی که سفارش رو ثبت میکنم مبلغ مثلاً 25000 ریال هست ولی وقتی به در گاه امن پاسارگاد می ره مبلغ رو با یه صفر اضافه و به صورت 250000 ریال نشون میده . لطفآ از دوستان راهنمائی کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 قبلا در این باره بحث شده. قبل از مطرح کردن سوال در انجمن جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در خرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 خطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید. پرداخت امن ای ارور میده مشکل از کجاست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 خطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید. پرداخت امن ای ارور میده مشکل از کجاست.لطفاً آدرس فروشگاه تان را بنویسیدضمناً از بخش مدیریت اکانت تان در سایت پی پاد پاسارگاد کلید خصوصی جدیدی را دانلود کرده و در روت هاستتان قرار داده و آدرسش را در بخش مربوطه در ماژول بنویسیدبه احتمال زیاد مشکلتان حل می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در خرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 سلام کلید جدید را جایگزین کردم ولی درست نشد. 123graphics.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 سایت تان را نگاه کردم اصلاً به صفحه پرداخت نمیره احتمالاً ماژول پاسارگاد را دستکاری کرده اید لطفاً دوباره نصبش کنید تا تست کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 ممنون از پیگیری شما دوباره ماژول رو نصب کردم و لی باز هم همون ارور قبلی رو میده Signature Errorاینو بگم که من زمانی که از سرور قبلیم استفاده میکردم اینجوری نبود حالا که که سرور جید گرفتم واسه فروشگاه اینجوری شدهسلام من زمانی که ماژول پرداخت امن پاسارگاد رو روی سرور جیدیم نصب کردم این ارور رو میده ممکن مشکل از سرور باشه Signature Error نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 ببین دوست عزیز شما قبل از هر چیزی باید تنظیمات فروشگاهتان را بهینه کنید و همیشه به این اصل فکر کنید که در فروشگاه های اینترنتی مهمترین مسئله این است که کاربر به آسانی بتواند از سایت شما خرید کند و تمام قسمتهای سایتتان مثل ساعت درست کار بکند . بعنوان مثال من بعنوان خریدار مجبور هستم در سایت شما ثبت نام کنم تا بتوانم از طریق پرداخت امن پاسارگاد خریدی انجام دهم اما یک مشکل دارم اصلاً نمی توان در سایت شما ثبت نام کرد با اینکه تمام اطلاعات درست وارد شده اما خطا می دهد که شما باید یک شماره تماس وارد کنید در حالی که هیچ تکست باکسی برای این فیلد تعریف نشده و خطایی که در عکس زیر نشان داده شده نمایش داده می شود ضمناً مراحل ثبت نام و پرداخت را بر روی تک مرحله ای بگذارید تا مراحل کوتاهتر و آسانتر شودمشکلی که در هنگام پرداخت از طریق ماژول پرداخت امن به آن بر می خورید همانطور که قبلاً جناب دانوش عزیز به درستی تشخیص داده بودن از غیر فعال بودن تابع openssl در هاست جدید شما به وجود می آید با سرویس دهنده هاستتان تماس بگیرید تا این مورد را برایتان فعال کند . بعد از طی مراحل فوق نتیجه را اطلاع دهید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در تیر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 تابع openssl در سرور فعال است ولی هنوز هم همان ارور رو میدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2013 آخرین کلید خصوصی تان را در ریشه هاستتان آپلود کنید،اطلاعات مدیریت سایت و هاستتان را برایم پیام خصوصی کنید بررسی کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tomalaki ارسال شده در شهریور 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2013 سلام اساتید. منم این مشکل رو دارم. همه کارا انجام دادم اما signature error میده بعد میره واسه پرداخت امن که مسلما اونجا هم خطا میده. همه راه حل های بالا رو هم خوندم. مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .