HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 سلام.بخش مدیریت فروشگاه من در پرستا شاپ 1.4 فارسی نیست باید چکار کنم فارسی شه؟تازه نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 شما بستهی موجود در سایت ما رو نصب کردید؟اگر بله در بالای صفحه (زیر نام فروشگاه) نام خودتون رو میبینید. کنارش روی my preferences کلیک کنید و زبان رو تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojair ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 سلام من نصب کردم و اون مسیری که شما فرمودین رفتم اما زبان فارسی نداره فقط انگلیسی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 احتمالا زبان فارسی غیرفعال شده . کافیه به قسمت مدیریت/ابزارها/زبان ها برید و روی ویرایش زبان فارسی کلیک کنید و فعالش کنید .بعدش برید به قسمت کارمندان و روی ویرایش اسم خودتون کلیک کنید و اونجا زبان رو فارسی انتخاب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 با عرض سلام من پرستا 1.5.4.1 رو بر روی دایرکت ادمین نصب کردم و در هنگام نصب ایراد از عکس های در.ن برنامه را گرفت که بعد از ادامه برنامه به صورت اتوماتیک کامل از اول نصب میشه و درست کار میکهاما مشکل اینجاست که در قسمت مدیریت به جز نوار بالا که گزینه ها در آن نوشته شده همه سایت انگلیسی و فارسی نیست من قبل از شروع فارسی رو انتخاب کردن و قبلان روی سی پنل 100 بار نصب کردم و هم فارسی بود کامل هم تو نصب ارور نداد لطفا راهنمایی کنید با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 علتش اینه که شما هنگام نصب به جای ایران کشور دیگه ای رو انتخاب کردین Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آبان 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2013 من بیش از 100 بار فارسی نصب کردم متمئنم که فترسی رو تیک زدم با پشتیبان هاست تماس گرفتم و یه هاست دیگه به من داد که نسخه پی اچ پی 5.3 به با لا بود و مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .