megamon ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 با سلام به دوستان عزیز : میخواستم بدونم چطور می تونم صفحه تعمیرات سایت رو تغییر بدم و بنا به سلیقه خودم ویرایش کنم . عکس ضمیمه شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 یه فایرباگ روی موزیلات نصب کن.... راحت فایلات را ویرایش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 سلامmaintenance.tplاین فایل رو در پوشه قالب ویرایش کنیدیا از طریق ترجمه متن دلخواه خودتون رو قرار بدید واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdirabbani ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 من می خوام کلا کد این صفحه رو عوض کنم و یه صفحه دیگه بجاش بذارم. چطور می تونم چنین کاری بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلامآدرس فایل در پست قبل داده شده دوست عزیز موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdirabbani ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 نه ببینید مثلا من می خوام یه شمارش معکوس بذارم برای افتتاح فروشگاه. بعد این روزشمار یا شامل کدهای php هست یا javascript. حالا می خواستم ببینم که در کجای فایل tpl باید بریزم که به من کار بده. چون هر جاش ریختم صفحه سفید میاد. اصلا می خوام بدونم کد php و javascript توی فایل tpl اجرا می شه؟ اگه اجرا نمی شه باید چکار کنم؟آیا باید فایل php جدایی بسازم و در این فایل tpl آن را فراخوانی کنم؟ اگر چنین است چگونه؟ممنون می شم اگه توضیح بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 یک ماژول شمارشگر (با قابلیت های مختلف) با قیمت مناسب به همین منظور در دست طراحی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلامادمین جان این بنده خدا الان نیاز به این کار داره منتظر ماژول بمونه؟ به نظرم شما می تونید یه ایندکس بذارید.index.htmlتوی روت هاست و کد شمارش معکوس راداخل اون بذارید. یا همونطور که رامتین خان گفتند دنبال کنید.maintenance.tpl فایلو ویرایش کنید و کدتون جاوا تون را داخلش بذارید، نترسید تست کنید. شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 ساختار فایل tpl با html بسیار شبیه هست و تمام کدهای html در این فایل ها قابل اجرا هستندتنها تفاوت این فایل ها با html شرط ها، متغیرها، حلقه ها و چند دستور دیگه هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alex99 ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 سلاممن قبلا تو صفحه سایتم روی هر گزینه٬عکس یا افزونه کلیک راست میکردم و گزینه آخری(اسمش دقیق یادم نیست) را میزدم اونوقت تمامی کدهای برنامه نویسی شده ی اون عکس یا افزونه سمت راست نمایش داده میشد و من میتونستم اونارو دستکاری کنم ولی الان کلیک راست که میکنم پیزی نشون داده نمیشه. میشه کمکم کنید؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alex99 ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 اسمش inspect بود. روی سایت های دیگه کلیک راست میکنم میاد ولی سایت روی سایت خودم نمیاد چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadalizadeh989 ارسال شده در مهر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2016 سلام دوستانچرا صفحه تعمیرات سایت من نمیره؟تو تنظیمات قسمت تعمیرات سایت و فعال کردم ولی باز نرفتدیروز درست بودا امروز اینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2016 سلام دوستانچرا صفحه تعمیرات سایت من نمیره؟تو تنظیمات قسمت تعمیرات سایت و فعال کردم ولی باز نرفتدیروز درست بودا امروز اینجوریه سلاماحتمالا آی پی سیتمتون رو اضافه کردید. در اینصورت سایت برای شما نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadalizadeh989 ارسال شده در مهر 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2016 سلاماحتمالا آی پی سیتمتون رو اضافه کردید. در اینصورت سایت برای شما نمایش داده میشه index.html و حذف نکرده بودمدرست شدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .