laserayaneh ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 سلام دوستان من یک نمونه آزمایشی از نسخه 1.5.2 فارسی نصب کردم. در قسمت "ارسال به دوستان" مشکلی دیدم که بعد از پر کردن دو مورد خواسته شده با کلیک بر روی "ارسال" صفحه بسته نمیشود و به صفحه بعد انتقال نمیابد ! از دوستانی که راهنمایی خواهند کرد سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 خب شما اسم و ایمیل دوستت را وارد می کنی ... بعد اون کادری که بصورت پاپ آپ ظاهر شده بسته میشه و ایمیلی با مضمون اون محصول به دوستت ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 خب شما اسم و ایمیل دوستت را وارد می کنی ... بعد اون کادری که بصورت پاپ آپ ظاهر شده بسته میشه و ایمیلی با مضمون اون محصول به دوستت ارسال میشهسلام دوست محترم من در پست بالا هم نوشتم که کادر پاپ-آپ بسته نمیشه تا ایمیلی به دوستم ارسال شود ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 خب شما اسم و ایمیل دوستت را وارد می کنی ... بعد اون کادری که بصورت پاپ آپ ظاهر شده بسته میشه و ایمیلی با مضمون اون محصول به دوستت ارسال میشهسلام دوست محترم من در پست بالا هم نوشتم که کادر پاپ-آپ بسته نمیشه تا ایمیلی به دوستم ارسال شود ! سپاسگزارمشما نوشتید به صفحه ی بعد منتقل نمیشه!!!برای من که از نسخه 1.5 استفاده می کنم این ماژول به خوبی کار می کنه... فایل پیوست را دانلود و به جای فایل خودتون در بخش ماژول ها paste کنید پیروز باشیتsendtoafriend.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در خرداد 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 سلام ماژول ارسالی شما را جایگزین کردم ! اما درست نشد ! احتمال دارد مربوط به کارکرد در هاست لوکال باشد ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 سلام ماژول ارسالی شما را جایگزین کردم ! اما درست نشد ! احتمال دارد مربوط به کارکرد در هاست لوکال باشد ؟ سپاسگزارم100% مرتبط هست.. چونکه ارسال ایمیل هست و نیاز به اوکی بودن سرور و هاست داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 سلام دوست محترم من بر روی هاست، بصورت آنلاین هم امتحان میکنم باز هم مشکل داره ! اما در نسخه 1.5.2.0 انگلیسی اشکالی نداره حتی در نسخه لوکال ! لطفا شما هم امتحان کنید. از مدیران سایت کسی وقت نداره بررسی کنه و ما را کمک کنه ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .