hojjat_web ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 سلام دوستانمیخواستم بدونم برای دسته بندی قسمت های مختلف توی قسمت مشخصات ماژولی هست یا کلا باید به چه شکل اینکارو کرد !!!به عنوان مثال به بخش مشخصات این سایت یه نگاهی کنید .ببینید هر قسمتی را تفکیک کرده مثلا مشخصات اصلی / بعد زیرش مشخصه ها اومده - بعد نمایشگر / زیرش مشخصه ها اومده و همینجور ادامه داره ... http://www.parzar.com/htc/83-htc-wildfire-s.html l مثال : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 متاسفانه پرستا در قسمت مشخصات ضعیفه,و فکر نکنم ماژولی برای ویرایش حرفه ای مشخصات وجود داشته باشهدر قسمت توضیحات شما میتونید همچین جدولی رو درست کنید که نیاز به وقت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در دی 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 شما دستی اینکارو کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 بله دستی هستش.حالا که حرفش پیش اومده و از دید من که خیلی لازمه برای تمام فروشگاه ها از مدیران و اعضا میخوام که اگه میتونن کاری تو این بخش انجام بدن دست کم نذارن اگه ماژوله پولی هم پیدا شد به صورت شریکی خریداری کنیم و استفاده کنیم.به نظر من این بخش مشخصات تو همه سایت ها خیلی لازمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 مشخصات دقیق چیزی نیست که ماژول لازم داشته باشه ، خب هر محصولی مشخصات کاملش متفاوت هست ، چه ماژولی میتونه توضیحات کامل محصول رو حدس بزنه !!!؟ این جدول رو میشه با ادیتور خود فروشگاه که خیلی هم کامل هست ایجاد کرد و هر مدل تغییری بهش داد. تو قسمت قابلیت های هر مصول هم میشه خیلی کاملتر کار کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 اتفاقا قسمت مشخصات این سیستم نسبت به سیستمهای دیگه عالی هست فقط ما کمی تنبل هستیم نمی تونیم چیزهای پیشفرض رو درست کنیم تا هنگام ارسال محصول راحت باشیم و هم بتونیم از قابلیتهای پرستا بدرستی استفاده کنیممثلا در فروشگاه حمید جون لازم نبود اون مشخصات رو دستی بنویسه یکباره توی قسمت مشخصات ثبت می کرد و وقتی محصولی ارسال می کرد اونجا اون مشخصات رو وارد کنه همون کاری که هنگام ارسال دستی انجام میداد اونجا می تونست راحت انجام بدهولی به هر حال ماژولهای خوبی هم ممکنه برای این کار وجود داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 همه اون حجم مشخصات رو نمیشه وارد سیستم کرد.موارد اصلی رو میشه و باید البته.میشه مشخصات کاملتر رو بصورت pdf برای دریافت گذاشت. البته اگر احتیاج به مقایسه کامل محصولات باشه وضع خیلی فرق میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 داخل بخش مدیریت جایی برای تعریف ویژگیها هست و متأسفانه اون بخش رو کامل فارسی نکردیم. البته بعداً متوجه شدیم وخیلی هم مهم نیست.به راحتی میتونید برای تمام محصولات ویژگیهای مشترک تعریف کنید و فقط مقدار دهی کنید.مثل وزن، رنگ، حافظه، ابعاد و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در دی 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2011 ولی تو قسمت مشخصات جدول بندی نمیشه.و خیلی ساده درزیر هم قرار میگیرن که فروشگاه رو بد منظره میکنهMylady گفتن که ماژولی نیست که بشه مشخصات رو حدس بزنه ولی من منظورم این نبود من گفتم که مشخصات رو به صورت گرافیکی قرار بده نه اینکه خیلی ساده زیر هم قرار بگیرن.در ضمن کارایی هم میشه کرد مثل من که یه برنامه نوشتم مشخصات رو از یک سایت پیدا میکنه و اون رو به صورت فایل اکسل که جدول بندی هست قرار میده و من اون رو کپی میکنم تو قسمت توضیحات محصول. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2011 البته ویژگی ها رو نمیشه دسته بندی کرد. شاید با ماژول بشه این کار رو کرد.در مورد نحوه نمایش هم فکر کنم بشه با دستکاری قالب یک کاری انجام داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در دی 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2011 ولی تو قسمت مشخصات جدول بندی نمیشه.و خیلی ساده درزیر هم قرار میگیرن که فروشگاه رو بد منظره میکنهMylady گفتن که ماژولی نیست که بشه مشخصات رو حدس بزنه ولی من منظورم این نبود من گفتم که مشخصات رو به صورت گرافیکی قرار بده نه اینکه خیلی ساده زیر هم قرار بگیرن.در ضمن کارایی هم میشه کرد مثل من که یه برنامه نوشتم مشخصات رو از یک سایت پیدا میکنه و اون رو به صورت فایل اکسل که جدول بندی هست قرار میده و من اون رو کپی میکنم تو قسمت توضیحات محصول. من بیشتر منظورم در مورد مشخصات دقیق هر کالا بود.شما مثلن فروشگاه چا-ر-ه رو نگاه کنید که مشخصاتش همه کپی پیست هست و دستی وارد شده . حالا اینکه شما خودتون یه برنامه نوشتین و اینکار رو براتون میکنه ، که اصلن موردش فرق میکنه . خیلی هم خوب !همین برنامه رو نمیشه تبدیل به ماژول کرد ؟شاید بشه چنتا سورس معتبر تعریف کرد مثه گوگل شاپ و آمازون و غیره که همه رو جستجو کنه و بهترین گزینه رو خود ادمین انتخاب کنه.یا حتی با قسمت مشخصات خود پرستا ترکیبش کرد. البته میدونم اینا گفتنش سادست فقط. (!) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hojjat_web ارسال شده در دی 12، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2011 دوستان من یه راه ( البته شاید پیجیده شاید هم خنده دار) به ذهنم رسیده که لازمش تغییر یک سری کدها در بخش مدیریت است اگر دقت کرده باشید در قسمت ویژگی قابلیت ایجاد بینهایت ویژگی وجود دارهحالا اگر داخل قسمت اضافه کردن مشخصات محصول . ویژگی ها به ترتیب حروف الفا نبود و بر اساس همان ترتیب ساخت ویژگی ها بود میشد یه کاری کرد تا واسه هر تعداد ویژگی یک سربرگ تعریف کرد . به عنوان مثال : ما در قسمت ویژگی ها 4 تا ویژگی به ترتیب درست میکنیم 1- مشخصات کلی2- وزن:3- رنگ:4- ارتفاع: حالا به قسمت ادیت محصول میریم و تب مشخصات را کلیک میکنیم دقت کنید اگر ترتیب قرار گرفتن مشخصه ها بر اساس حروف الفبا نباشه ما مشخصه ها رو به ترتیب ایجاد فیلدها میبینیم مثل ترتیب بالا حالا مقادیر را به ترتیب وارد میکنیم مشخصات کلی --> :وزن: --> 140گرمرنگ: --> سفیدارتفاع: --> 20 سانتیمتر اگر با این ترتیب وارد کنیم مشخصات به این شکل دیده میشه مشخصات کلی :وزن:140گرمرنگ: سفیدارتفاع:20 سانتیمتر و یه جورایی با کلک رشتی میشه تب درست کرد البته باید ذکر کنم با این روش باید مشخصه ها هر نوع محصول را حتی اگر مشترک هم هستند وارد کنید تا به ترتیب قرار بگیرند یه نکته دیگه هم هست اگر فیلد مقادیر و خود مشخصه ها قابلیت درج کد html بهشون اضافه بشه هم میشه خیلی کارا کرد به هر حال شاید تخیلی باشه اما بهتر از دستی وارد کردنه / البته به نظر من !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2011 وجود مشخصهها براي مقايسه ضروري هست.اگر اين مشخصهها رو وارد نکنيد مقايسه محصولات درست انجام نميشه.بايد ماژولي براي دسته بندي ويژگيها هم وجود داشته باشه. يا اگر هم نيست بچهها همت کنن با هم ايجادش کنيم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
it.twin ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 من قبلان تو قابلیتها یه لیست ساختم ، حالا وقتی که میخوام یه قابلیت جدید اضافه کنم مشکل دارم، قابلیت اضافه میشه، اما نمیتونم sort ش کنموقتی تو قسمت مشخصات محصول از این قبلیتها استفاده میکنم، برای هر محصولی یه جور نشون میده. یعنی "sort" نمیشه.۲ تا سوال:۱- چجوری میتونم یه قابلیت جدید اون وسطای لیستم اضافه کنم؟۲-چجوری میشه sort کنم لیستم رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 هیچ جوری نمیشه فعلا ، البته میشه ولی بهتره صبر کنید تا نسخه 1.5 که نزدیکه و بیاد تو اون این قابلیت هست فکر کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 قبلن هم گفته شده. این ویپگی ها هرکدوم یک نام دارند و یک نام که نشون نمیدهکافیه در نام گذاری که مخصوص مدیر هست به ابتدای نام اون ها عدد اضافه کنید و این طوری مرتب میشنبرای اضافه کردن بینشون هم از عدد استفاده کنیدبه طور مثال0001 عرض0002 ارتفابینشون بخواید اضافه کنید باید00011 عمقاضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
it.twin ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 عدد اضافه کردن ایدهٔ خوبیه، اما چجوری میتونم اون عددها رو hidden کنم که تو لیست مشخصات محصول نشون نده؟یا همونطور که گفتین چجوری یه نم اضافه کنم که نشون نده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 عرض کردم هر ویژگی دو عنوان د اره که یکیش نمایش داده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
it.twin ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 اما زمانی که یک ویژگی جدید را می خواهید اضافه کنید تنها جای وارد کردن یک نام وجود دارد و نام دوم که مخفی است در پنل مدیریت دیده نمی شود لطفا در این خصوص راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 پوزش از دوستان. بنده ویژگی ها رو با مشخصه ها و گروه ها اشتباه گرفتم.متأسفانه این امکان نیست. البته میشه با استفاده از عدد گذاری مرتبشون کرد و با استفاده از توابع php هنگام نمایش عدد رو حذف کرد.اگر با php آشنایی دارید میتونم قدری راهنمایی کنم ولی در حال حاضر وقت انجامش رو ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .