nasserheidary ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من از فروشگاه (از اس کیو ال هاست) بک آپ برداشتم یک جای دیگه پرستا را نصب کردم و دیتا بیس را ایپورت کردم بهش .همه محصولات و شاخه ها اضافه شدند محتویات پوشه img را از فروشگاه اصلی کپی کردم داخل پوشه img فروشگاه جدید اما عکس محصولات همچنان دیده نمیشود . حتی از بخش محصولات بر روی ویرایش کلیک کردم و یک عکس دیگر برای محصول از کامپیوتر نصب کردم باز هم عکس محصول دیده نمیشود .اگر کسی راه حلی میدونه لطفاً راهنمائی کنه اینم آدرس سایتdvdpars.tk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 ایجاد دوباره فایل htacssess فکر کنم این مسئله رو حل کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 بهمن جان با راهنمائی تون مشکل حل شد . ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .