k.hajivand ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 سلام.من ایمیلی که تو قسمت مدیریت زدم رو میخوام تعویض کنم ولی به کنترل پنلم دسترسی ندارم.از تو دیتابیس میتونم عوضش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 خیلی عجیبه!! به کنترل پنل مدیریت دسترسی ندارید یعنی چه جوری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 از کنترل پنل هاستتون به بخش phpmyadmin برین و دنبال جدول ps_empeloyer بگردین و به راحتی ایمیل رو عوض کنید . به رمز دست نزنید . اما اگه خواستین رمز رو عوض کنید باید از فایل setting.php موجود در پوشه config در روت اصلی cookie key رو کپی کنید و در فیلد رمز عبور بزنید ، بعد آخرش رمز عبورتون رو تایپ کنید : مثلا اگه کوکی این بود : safsfdfdgdsgdgdgرمز عبوری هم که خواستین بذارین این بود : 123456789 اینو باید در فیلد رمز عبور بنویسین : safsfdfdgdsgdgdg123456789 بعد رو md5 تنظیم کنید و ذخیره رو بزنید . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .