morteza021 ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 با سلام و خسته نباشید ..من پس از انتقال سرور به یه مشکل بدی خوردن ... ارور زیر رو میده سایت .. لطفا سریع پاسخ بدید :Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'unable to write file /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/tools/smarty/compile/wrt5169f52bdd8e06.92869543' in /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php:44 Stack trace: #0 /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(201): Smarty_Internal_Write_File::writeFile('/home/lapbuy/do...', 'compileTemplateSource() #2 /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/classes/Module.php(1070): Smarty_Internal_TemplateBase->fetch('/home/lapbuy/do...', NULL, NULL) #3 /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/modules/productrating/productrating.php(249): ModuleCore::display('/home/lapbuy/do...', 'productrating-h...') #4 /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/classes/Module.php(747): produ in /home/lapbuy/domains/lapbuy.com/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 44 این هم آدرس سایت هستش : www.lapbuy.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 مشکل دسترسی پوشه ها دارید و پرستا نمیتونه در پوشه هایی که گفته فایل بسازد متاسفانه خیلی از مشکلات به علت دقت نکردن به ترجمه عبارات خطاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 ممنون از پاسخ شما ، زمان انتقال به سطح دسترسی پوشه compile توجه نکرده بودم ، به 777 تغییر دادم و مشکلم رفع شد ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiarab ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 با سلامدانوش جان من سرورم رو عوض کردم.کنترل پنل هاست قبلی دایرکت ادمین بود وپنل هاست جدید سی پنل هست.متاسفانه پس از انتقال فقط می تونم وارد کنترل پنل پرستا بشم و توی سایت که وارد میشم فقط home page رو نشون میده و هیچ کدوم از لینکهای داخلی کار نمیکنن و ارور زیر رو میده:Not Found The requested URL /authentication?back=my-account.php was not found on this server. gamesband.ir لطفا کمک کنین که من این مشکل رو چطوری می تونم حل کنمخیلی ممنونبا سلامدانوش جان من سرورم رو عوض کردم.کنترل پنل هاست قبلی دایرکت ادمین بود وپنل هاست جدید سی پنل هست.متاسفانه پس از انتقال فقط می تونم وارد کنترل پنل پرستا بشم و توی سایت که وارد میشم فقط home page رو نشون میده و هیچ کدوم از لینکهای داخلی کار نمیکنن و ارور زیر رو میده:Not Found The requested URL /authentication?back=my-account.php was not found on this server. gamesband.ir لطفا کمک کنین که من این مشکل رو چطوری می تونم حل کنمخیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 سلامبه بخش تنظیمات>>سئو برید و روی ذخیره کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .