emzziper ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 با سلام دوستان آیا ماژول رایگانی هست که بشه فایل ویدئویی به محصولات اضافه کرد ؟ چند ماژول رایگان بود که کار نکردن.. چند سایت هم ویدئوپلیر رایگان به همراه کد میدن که متاسفانه فقط پلیر رو نشون میده و روی لودینگ گیر میکنه.. شاید هم من مراحل رو درست طی نمی کنم و جایی از کارم مورد داره.. اگر سیستمی میشناسید لطفا پیشنهاد بدید و آموزش کار باهاش رو بذارید.. البته میشه از آپارات هم استفاده کرد ولی چون ویدئوپلیر آپارات ، تبلیغ آپارات هم داخلش هست به کار نمیاد.. پلیر خام باشه خیلی بهتره با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 منم دنبال این ماژول میگردم یا اصلا بشه یه بخشی برا آپلود فیلم ایجاد کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 من قبلا داخل انجمن دیدم البته برا ی 1.4.9 تست کردم درست بودفکر کنم اسمش هم productvideotab بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 بله همینطور که گفته شده ماژول Block Video Tab در بازارچه موجود هست اما روی 1.5 تست نشده شما تست کنید . لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلام من روی 1.5.6.2 تست کردم .نصب نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .