pandora ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 سلام دوستانمن پرستا رو تازه نصب کردم و تنظیمات اولیه رو از روی راهنما برای ارسال و حامل و... انجام دادماما وقتی میخوام به عنوان خریدار کالایی رو خرید کنم هزینه ارسال رو رایگان می زنه.باید چیکار کنم تا هزینه ای که به عنوان ارسال درنظر گرفتم اعمال بشه؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pandora ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 این مورد رو اونقدر من خودم به شخصه جواب داده ام تو انجمن که حال جواب دادنش دیگه نیست ، جستجو کنید راه حلش هست تو انجمن . یه راهنمایی اینکه حمل رایگان شروع میشود از فلان تومان رو ببینید روی چه عددی قرار دادین ، احتمالا مشکل از اونه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pandora ارسال شده در تیر 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 این مورد رو اونقدر من خودم به شخصه جواب داده ام تو انجمن که حال جواب دادنش دیگه نیست ، جستجو کنید راه حلش هست تو انجمن . یه راهنمایی اینکه حمل رایگان شروع میشود از فلان تومان رو ببینید روی چه عددی قرار دادین ، احتمالا مشکل از اونه .ممنون مشکلی حل شد از اونجایی که نوشته بود برای غیرفعال شدن عدد رو صفر بگذاریم منم صفر گذاشتم اما مثل اینکه ایراد پیدا کرده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .