bselectron ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 سلام دوستانمن پریستا را روی هاستمنصب کردممحصولات دیفالت را خوب نمایش میدادیکی دو تا از محصولات دیفالت را ویرایش کردمویرایش شداما وقتی میخواستم محصولی اضافه کنم یا دکمه ذخیره را نمایش نمیده یا محصولی بدون نام و مشخصاتی که در قسمت ادیتور وارد کردم ثبت میکنهخلاصه ناقص ثبت میکرد و به قسمت url گیر میداد -قسمت url اشنا را فعال کردم دیدم فایده ای نکرد غیر فعالش کردم سایت منهدم شدحالا چطور میتونم ریستش کنم و به قبل برگردونمشلطفا کامل توضیح بدهید چون یکمم تا حالا به پریستا کار نکردمدر ضمن وارد محیط مدیریت نمیتونم بشومerroo object/object میدهاینم ادرس سایتwww.mehrezahra.irیاshop.mehrezahra.irبرای منوی مدیریتم میتونید به ادرسshop.mehrezahra.ir/vorod/index.php در ضمن بالای صفحه در ادرس بار دو بار ادرس نوشته میشه باید یکارش کنمبا سلاماون مشکل را از طریق دیتا بیس حل کردمps_shop_urlاما هنوز محصولات را نمیتوانم قرار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bselectron ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 سلامدوستان کسی نیست کمک کنهمن وقتی محصولی را وارد میکنم دکمه ذخیره را که میزنم اگر با فایر فاکس باشم که صفحه سفید میشه و اگر با کروم باشم مینویسهnternal server error و یه لینک reload وسط صفحه پیدا میشهکه اگر این را بزنم محصول را بضی وقتا به صورت ناقص و گاهی به صورت کامل ذخیره میکنه مشکل از ارتباط گیری با دیتابیس هاستم هستمیا پریستام مشکل داره؟لطفا کمکم کنیدوقتی محصولی را ذخیره میکنم این صفحه نمایش داده میشود Servererror The website encounteredan error while retrieving http://www.shop.mehrezahra.ir/vorod/index.php?controller=AdminProducts&token=ed1413df97293d5316e5984fdf0aeae2&id_product=4. It may be down for maintenance or configuredincorrectly. Here are somesuggestions: · Reload this webpage later. HTTP Error 500(Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while theserver was attempting to fulfill the request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 مشکل با هاستتون هست احتمالا چون مینویسه : It may be down for maintenance or configured incorrectlyاین خطا رو زمانی که هاست داون باشه یا مشکل دار باشه میزنه و فکر نمیکنم ربطی به پرستاشاپ داشته باشه . ضمنا وقتی مینویسه : Servererrorیعنی خطا از سرور هست و با مسئول هاستتون این مشکل رو مطرح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 سوالتون رو در جای نامناسب پرسیدیننسخه پرستا رو اعلام کنید تا منتقل بشه و کمکتون کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bselectron ارسال شده در تیر 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 سلام دانوش جاننسخه 1.5 است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 منتقل شدیددیباگ رو روشن کنید و خطاهای احتمالی رو ذکر کنیدقبل از هرگونه ارسالی برای سوالتون جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .