B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 سلامببخشید یه سوالی داشتم، محتوای تب مقالات مرتبط رو در این قالب چجوری میشه تغییر داد؟چنین چیزی تو این قالب وجود نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در آبان 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2014 سلامببخشید یه سوالی داشتم، محتوای تب مقالات مرتبط رو در این قالب چجوری میشه تغییر داد؟چنین چیزی تو این قالب وجود نداره .سلامپس حتمن در اثر کاستومایزهایی که رو این قالب انجام شده این تب اضافه شده و الان معلوم نیست از کجا باید محتواش رو تغییر داد.مقدار اون فیلد "مرجع" که هنگام اضافه کردن کالا نمایش داده میشه کجای سایت نمایش داده میشه؟من از اون فیلد استفاده کردم و برای کالاهام کد تعریف کردم، حالا مشتری کد این کالاها رو میتونه ببینه؟ که اگه زنگ زد از رو کد کالا راحت بشه راهنماییش کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molavi ارسال شده در آبان 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 سته نباشید ، اقا بهمن پیرو پیغامی که مطرح کردم و جواب دادیددیباگ رو روشن کردم و رفتم داخل یکی از صفحات محصولات ( که باز نمی شد اصلا ) و این اخطارها نمایان شدن ؛ Warning: Function addCSS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/blockcms/blockcms.php on line 768 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addCSS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/pefeaturedscroll/pefeaturedscroll.php on line 78 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addJS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/pefeaturedscroll/pefeaturedscroll.php on line 79 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addCSS() is deprecated in /home/amstorei/domains/*.ir/public_html/modules/blockcart/blockcart.php on line 223 in /home/*/domains/amstore.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addJS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/blockcart/blockcart.php on line 225 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addCSS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/gg2footer/gg2footer.php on line 628 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addCSS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/jbx_menu/jbx_menu.php on line 108 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addJS() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/jbx_menu/jbx_menu.php on line 115 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function getDiscounts() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/blockcart/blockcart.php on line 90 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function getDiscounts() is deprecated in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/blockcart/blockcart.php on line 90 in /home/*/domains/*.ir/public_html/classes/Tools.php on line 1864 Warning: asort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/tmspecials/tmspecials.php on line 75 Fatal error: Call to undefined method ProductController::getProduct() in /home/*/domains/*.ir/public_html/modules/productcomments/productcomments.php on line 810 البته یک نکته رو بیان کنم ، میزان وب برای ارتقا سطح کیفی هاست رو عوض کردن و به هاستی که از نسخه 5.4 پی اچ پی استفاده میکنه ، ارتقا دادن / ممکن هست تمام مشکل بخاطر عدم همخوانی ماژول ا با این ورژن باشه ؟ ( ارور 500 در ادمین ، عدم نمایش جزئیات محصول و ... ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 مشکل شما خط آخر هست > fatal error . بارها در این انجمن تذکر داده شده در تاپیک های مختلف که تو نسخه 1.5 هیچ ماژولی رو ارتقا ندین ، دچار مشکل میشه . ماژول نظرات رو ارتقا دادین و این مشکل به وجود اومده . راهکارش تو انجمن هست ، کلمه نظرات رو تو انجمن جستجو کنید تا راهکارش رو پیدا کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molavi ارسال شده در آبان 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 ممنون از پاسختون ، اکثر ماژول ها رو اپدیت کردم همون بار اولی که براشون اپدیت ارائه شد ...از قرار بنظرتون بکاپ از دیتابیس بگیرم و یکبار نسخه 1.5.6.2 رو نصب کنم ( الان 1.5.4.1 ) سپس با صرف هزینه نصب قالب مجدد قالب رو بریزین که مشکل نویگیشن منو هم حل بشه ، بهتر نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 ممنون از پاسختون ، اکثر ماژول ها رو اپدیت کردم همون بار اولی که براشون اپدیت ارائه شد ...از قرار بنظرتون بکاپ از دیتابیس بگیرم و یکبار نسخه 1.5.6.2 رو نصب کنم ( الان 1.5.4.1 ) سپس با صرف هزینه نصب قالب مجدد قالب رو بریزین که مشکل نویگیشن منو هم حل بشه ، بهتر نیست ؟یعنی میخواین از اول نصب کنید پرستاشاپ رو و محصولات هم از ا ول بزنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در آبان 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 آقا بهمن میشه در خصوص اون فیلد مرجع که تو پست 152 گفتم هم یه توضیح بدین.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 آقا بهمن میشه در خصوص اون فیلد مرجع که تو پست 152 گفتم هم یه توضیح بدین.ممنونآدرس سایتتون رو لطف کنید موقع سوال کردن . فیلد مرجع فکر نکنم تو قالب نمایش داده بشه . تو بعضی قالب ها هست و تو بعضی نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در آبان 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 آقا بهمن آدرس رو براتون پیام کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molavi ارسال شده در آبان 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 ممنون از پاسختون ، اکثر ماژول ها رو اپدیت کردم همون بار اولی که براشون اپدیت ارائه شد ...از قرار بنظرتون بکاپ از دیتابیس بگیرم و یکبار نسخه 1.5.6.2 رو نصب کنم ( الان 1.5.4.1 ) سپس با صرف هزینه نصب قالب مجدد قالب رو بریزین که مشکل نویگیشن منو هم حل بشه ، بهتر نیست ؟یعنی میخواین از اول نصب کنید پرستاشاپ رو و محصولات هم از ا ول بزنید؟نه !! منظورم اپدیت بود ، انجام دادم ( الان 1.5.6.2 ورژن ) و تنضیمات قالب ریست شد و اون مشکلات اپدیت ماژول ا حل شد فقط قالب پترن ها و ... از دست داد ، منو هم مثل قبل قابلیت ویرایش ندارهچند مدت دیگه مزاحم میشم که کسری هاش ر انجام بدین یا اینکه یک توضیح اجمالی بدین خودم انجامش میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 با آی دی یاهو یا ایمیل من در ارتباط باشین براتون درستش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلامخب من اگه بخوام از یه فیلد کدی استفاده کنم که کاربر تو صفحه جزئیات مشخصات محصول بتونه اون کد رو ببینه باید از کدوم فیلد استفاده کنم؟زیر فیلد مرجع، فیلدهای بارکد 13 رقمی اروپا و فیلد بارکد UPC هست، از اونا میشه استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلامآقا من یه سوال دیگه و یه مشکل داشتم، این قالب یه ماژولی داره به نام گردونه تبلیغات که پایین سایت 2 تا گردونه ایجاد میکنه.من میخوام فقط از اون گردونه اصلیه که پاین سایت میندازه استفاده کنم و گردونه سمت راستیو لازم ندارم. به خاطر همین تو گردونه سمت راست بنری نمیذارم اما جای خالی بنرهارو نشون میده تو سایت، تصویر ضمیمه رو که نگاه کنید متوجه میشینچیکار کنم که اون جای خالی رو کنار سایت نذاره؟مشکل بعدی هم که دارم اینه که وقتی برای بنرهای ماژول اسلایدر تصویر که بالای سایت هست لینک در نظر میگیرم تا با کلیک روی بنر به اون لینک منتقل شه کاربر، لینکه کار نمیکنه و اصن اجازه کلیک به کاربر نمیده، مشکل از کجاست؟ممنون میشم پاسخ بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 برای مشکل اسلایدر ، وارد تنظیمات اسلایدر بشین و حالت شفاف رو خاموش کنید .برای اینکه تبلیغات در ستون راست نشون داده نشه ولی در ستون وسط باشه ، به بخش ماژول ها / جایگاه ها برین و تو بخش ستون راست بگردین و ماژول گردونه تبلیغات رو از ستون راست حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 مرسی آقا هر دوتا مشکل حل شد، فقط اگه یه روزی خواستم دوباره ماژول سمت راستیو برگردونم سرجاش چیکار باید کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در دی 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2014 آقا یه سوال دیگهاین ماژول جدیدترین محصولاتو میشه کاری کرد همیشه 4 تا محصول آخر اضافه شده به سایتو نمایش بده؟الان بعد چند وقت میزنه محصول جدیدی فعلا موجود نیست و بلاک خالی رو نشون میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 از تنظیمات / محصولات ، تعداد روزهایی که محصول جدید تلقی میشود رو به عدد بالاتر تنظیم کنید . مثلا 1000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .