esmojtaba ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 با سلام چرا نام سایت من در عنوان لینک ها هست؟ میخوام اینو بر دارم مثلا:یخچال مدل j36547 - نام فروشگاهتمام لینک ها این شکلی هستند و نام فروشگاه در لینک ها تکرار شدهمن میخوام برش دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 توی صفحه ی محصول / تنظیمات SEO و یو آر ال داره / توی سربرگ های سمت راست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 منظور من آدرس لینک نیست جنابمن دارم میگم عنوان صفحه یعنی هر لینک محصولی که باز میشه عنوان صفحه ابتدا نام محصول هست بعد یه خط تیره و بعد نام فروشگاه چیزی که شما دارید میگید لینک محصوله که همچین مشکلی توش نیستکسی میدونه تنظیمات این قسمت کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 سلامدوست عزیز به جای این همه توضیح دادن ، آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بشه بررسی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 بیا داداش نمیدونم صحبت کردن واسه یه چیز چرا اینقدر نامفهومهآخه من که دارم همه چیزو مو به مو میگمبفرماwww.irfrosh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 آقا یکی جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 تا جایی که من میدونم نمیتونید اونو حذف کنید از مدیریت. چون هیچ گونه تنظیمی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 کسی میتونه کمک کنه؟آخه تویه ایندکس گوگل هم اسم فروشگاه تویه عنوان میادخیلی زشت میشهزیاد جالب نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 فایل header.tpl قالبتون رو در اینجا قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 فایل زیر رو جایگزین فایل header.tpl کنید بعدش کامپایل رو روشن کنید و سایت رو رفرش کنید و بعدش خاموش کنید باید اون خط تیره و نام فروشگاه حذف بشهheader.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 اوکی مرسی مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 تنظیمات - url و سئو - در مقابل index هرچیزی نوشته باشید نشون میده که میتونید حذفش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2013 دانوش جان در انتهای عنوانی که شما در اونجا تعیین می کنید یه خط تیره و نام فروشگاه درج میشه که دیگه نمی تونید کاریش کنید از قسمت مدیریت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .