B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 1 - بله2 - بله3 - فعلا خیر4 - خیر ، این قالب دو ستونه هست ، اگر قالب سه ستونه نیازد ارین میتونید قالب کلاسیک رو خریداری کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin-da ارسال شده در فروردین 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 ممنون از راهنمایی شماخب همانطور که گفتم کار ما فروش مدیا هستش و این قالب همخوانی خیلی خوبی با کاره ما داره.طراحی گرافیکی واقعا خوبی داره این قالب.قالب کلاسیک هم خوبه ولی این قالب یه چیز دیگست.به نظرم وقتی مشتری این قالب رو میبینه جذبش میشه, و از لحاظ رابط کاربری خیلی کاربر پسند ترهخب چند تا سوال دیگه هم دارم که از خدمت شما می پرسم1:میشه بگین چند تا ماژول میشه به صفحه اصلی سایت اضافه کرد؟2:فکر کنم هر ماژولی رو نشه اضافه کرد.میشه ماژول های سازگار رو نام ببرید؟3:در آینده امکانات بیشتری رو به این قالب اضافه میکنین؟4:در بالا گفتین که منو های بالا قالب فعلنه آبشاری نمیشن.پس احتمالا در آینده این قابلیت اضافه میشه.درسته؟5:مثلا ماژول هایی توی قالب کلاسیک هستن و برای ما بسیار هم میتونن کاربرد داشته باشن رو نام می برم. ماژول های محصولات جدید که محصولات توی اون متحرک هستن,ماژول فروش ویژه با شمارنده معکوس,پرفروش ترین هاماژول اخبار و اطلاعیه هاامکان اضافه کردن این ها هستش؟اگر این ها اضافه بشن خیلی عالی میشه6:در ستون ثابت سمت راست امکان قرار گیری دسته بندی موضوعات(با قابلیت نمایش آبشاری ) وجود داره؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin-da ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 چرا هیچ کس پاسخ سوال های بالا رو نمیده؟اما یه سوال مهم تر دارم میشه از تم قالب مدیا استفاده کرد و امکانات قالب هایی مثل سبز و خاکستری 3 رو روش قرار داد؟اگر میشه میتونین هزینش رو هم بگین.لطفا سریع تر پاسخ بدین با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 دوست من وقتی جوابی داده نمیشه یعنی امکانش وجود نداره . این قالب یک قالب عمومی و آماده هست و برای تغییر دادن ساخته نشده . امکاناتی شما مد نظر دارین فقط میشه با طراحی یک قالب اختصاصی بهش رسید . این همه امکان میخواین اضافه بشه ، با احتساب هزینه خود قالب ، هزینه ای که باید بکنید از هزینه یک قالب اختصاصی هم فراتر میره ف منطقی تر اینه که بدین براتون یک قالب اختصاصی در سبک همین قالب طراحی بشه .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 بنا به درخواست برخی از دوستان ، قالب مدیا نسخه 1.5 ( 80-110 هزار تومان در بازارچه فروخته میشد ) همینک به رایگان قابل دانلود و استفاده می باشد . دوستانی که این قالب به کارشون میاد میتونن به رایگان از همین لحظه دانلود کرده و استفاده نمایند . برای دانلود رایگان به بازارچه مراجعه کنید . نکته مهم : به دلیل رایگان شدن این قالب ، طبیعتا پشتیبانی نیز نخواهد داشت و دوستانی که این قالب رو به رایگان دانلود میکنن ، لطفا تقاضای پشتیبانی ارسال نفرمایند ، چون رسیدگی نمی گردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omdehsharj ارسال شده در خرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2015 سلاملینک دانلود ها خراب هستن .ممنوم میشم تصحیح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .