adelkahani ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 با سلام خدمت دوستان يكي از راههاي تبليغات كه جديدا من زياد برخورد كردم اينه كه شما وقتي روي لينكي كليك مي كنيد بلافاصله يه سايت ديگه توي پنجره جديد باز ميشه.ايا توي پرستا شاپ هم ميشه همين كاري رو انجام داد؟ باتشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 دوست عزیز این راه تبلیغاتی منسوخ شده ، به شدت توصیه نمیشه استفاده کنید چون از آزاردهنده ترین و بدترین نوع تبلیغات اینترنتی هستش و مشتری رو متنفر میکنه از سایت شما . حتی بهش فکر هم نکنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 بهش میگن پاپ آپ کافیه کدش را در فوتر و هدر بزاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در تیر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 دوست عزیز این راه تبلیغاتی منسوخ شده ، به شدت توصیه نمیشه استفاده کنید چون از آزاردهنده ترین و بدترین نوع تبلیغات اینترنتی هستش و مشتری رو متنفر میکنه از سایت شما . حتی بهش فکر هم نکنید .راستشو بخواين هدفم تبليغ نيست.ميخوام يه سايت ديگه كه اونم ماله خودم هست رو به اين صورت معرفي كنم.به نظر شما راه درستيه يا از بنر استفاده كنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 به هیچ وجه استفاده نکنید ، شما حتما خودتون دیدین که وقتین میرین یه به یک سایت دیگه و این نوع پنجره ها بدون خواست شما باز میشه ، خیلی عصبانی میشین ، حتی ممکنه یه بد و بیراهی هم به مدیر سایت بگین به شصخه روی فایرفاکسم تنها دو افزونه مختص جلوگیری از باز شدن این نوع تبلیغات و پنجره ها نصب کرده ام ، خیلی از کاربرای حرفه ای هم با نصب افزونه ها از باز شدن این نوع تبلیغات جلوگیری میکنند . این نوع تبلیغات به ازاردهنده ترین نوع تبلیغات اینترنتی مشهوره و در سایت های خارجی دیگه اصلا استفاده نمیشه . اما متاسفانه داخل ایران به دلیل نبود اطلاعات کافی ، بروز نبودن مدیر سایت ، به صورت گسترده استفاده میشه . از بنر با سایر متفاوت استفاده کنید . چرا با سایز متفاوت ؟ چون خیلی ها مثل من تو فایرفاکسشون افزونه ضد تبلیغ نصب میکنند . و این افزونه ها تبلیغات رو از طرق سایزشون شناسایی میکنند و بعد جلوی نمایش اون رو میگیرند . برای مثال ممکنه یه نفر وارد یک سایت بشه و بیست تا بنر کوچیک و بزرگ براش نمایش داده بشه ، اما برای اونایی که افزونه ضد تبلیغات دارند همه بنرها حذف میشن تو صفحه ! یک بنر با سایز نامتعارف استفاده کنید . مثلا 370*235 یا هر چی که دوست داشتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 با سلاممیه سوال: استفاده از پاپ اپ یا تبلیغات پنجره ای از نظر اینماد مشکداره؟دوم اینکه وقتی سایتای مختلف که حتی. چه با محتوای قوی و چه ضعیف از این نوع تبلیغات برای افزایش رتبه و بازدید استفاده میکنند چه باید کرد؟ یکی از دوستان من نماد اعتماد نداره اما در روز فروش خوبی داره چون از پاپاپ و چیزای ایچنینی استفاده میکنهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amintz ارسال شده در اسفند 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 سلام من درخواست اينماد دادم ولي از pop up ايراد ميگيره هرچند خودم چك ميكنم به لينكي بر نميخورم سوال اينكه جايي تنظيماتي وجود داره كه بتونم مشكل رو حل كنم؟از پرستاشاپ 1.6 استفاده ميكنم و قالبم پيشفرض هستش Sent from my iPhone using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 احتمالا ماژول فیس بوک نصبه . هر چی ماژول فیس بوک هست غیرفعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .