rambo12 ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 من یک فروشگاه آماده کرده ام می خواهم از سیستم خود به یک سیستم دیگه انتقال بده لطفا راهنمایی کنید مرا باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیداگه منظورتون انتقال از لوکال یک سیستم به لوکال یه سیستم دیگه است ، کافیه کل فایلها رو انتقال بدید و یک خروجی از دیتابیس هم بگیرید و به سیستم جدید منتقل کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rambo12 ارسال شده در مرداد 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2013 باسلام منظورتون از کافیه کل فایلها رو انتقال بدم چیه ؟ یعنی پوشه خاصی رو انتقال بدم یا نه؟ میشه لطف کنید بگید کدوم پوشه رو انتقال بدهم باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2013 این سوال از اساس غلط و اشتباهه . وقتی شما توانایی اینو داشتین که تو کامپیوتر خودتون برنامه هایی چون xampp یا wampp رو نصب کنید و دیتابیس بسازین و پرستاشاپ رو تو پوشه روت آپلود کنید و نصبش کنید و بقیه مسائل ، مسلما اینم میدونید که چطوری و کدوم پوشه ها رو باید کپی کنید . . انتقال از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه یک راه مشخص داره و ساده : 1 - تو کامپیوتر مقصد هم برنامه xampp یا wampp رو نصب کنید .2 - یک دیتابیس تو کامپیوتر مقصد ایجاد کنید و دیتابیس رو از کامپیوتر خودتون خروجی بگیرین و تو کامپیوتر مقصد ایمپورت کنید . توجه کنید دیتابیس ها هم نام هم ایجاد شوند .3 - پوشه ای که پرستاشاپ رو توش نصب کرده این کپی کنید و تو کامپیوتر مقصد دقیقا جای خودش پیست کنید.4 - تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidk66 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 دوستان من دقیقا این مشکل رو پشت سر گذاشتم ، اگه از کل دیتا بیس لوکال پشتیبان بگیرید و اون رو انتقال بدید ،نمیشه چون بعضی از جدولها حاوی اطلاعات آدرس سرور هستن و توی اونها کلمه لوکال هاست ذخیره شدهکاری که من تونستم انجام بدم اینه که پوشه ها رو انتقال دادم و توی دیتا بیس فقط از جدولهای category , product بکاپ گرفتم اما عکس محصولاتم کپی نشد و مجبور شدم از اول آپلود کنمبهترین کار اینه که از ابتدا هاستتون رو مشخص کنید و محصولات و تنظیمات رو بعد از اون اعمال کنیدمدیر عزیز دقیقا ذکر کردید که باید هم نام باشهاگه بخوایم آدرسها رو تغییر بدیم یا از لوکال به یک هاست دیگهیا از هاست به هاست دیگه ای انتقال بدیم چکار میشه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 من متوجه نمیشم چرا در بخش آموزش سوال میپرسیدبعد از انتقال به بخش مدیریت برید و آدرس رو عوض کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلامبه انجمن خوش اومدیداگه منظورتون انتقال از لوکال یک سیستم به لوکال یه سیستم دیگه است ، کافیه کل فایلها رو انتقال بدید و یک خروجی از دیتابیس هم بگیرید و به سیستم جدید منتقل کنیدموفق باشیدسلام . خروجی از دیتابیس رو چجوری بگیرم ؟ و کجای هاست منتقل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلاماز طریق phpmyadmin در هاست یا لوکال میتونید خروجی بگیرید و از همین طریق هم میتونید ایمپورت کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 سلام من اطلاعات از یه لوکال به لوکال دیگه منتقل کردم، مشکلی که لوکال مقصد داره اینه که توی مدیریت همه محصول ها وجود دارنداما در فروشگاه از منوی افقی بالا که دسته مورد نظر انتخاب می کنی، میره صفحه دسته بندی، میزنه 404 صفحه مورد نظر در دسترس نیست. مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلامکسی میتونه راهنمایی کنه؟ محصول جدید هم اضافه می کنم به دسته بندی های موجود بازهم همین مشکل وجود دارد!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلاملینک آشنا رو خاموش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MiaMode ارسال شده در فروردین 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 من فقطمی خوام محصولات و شاخه ها انتقال بشه چطور میتونم این کار رو بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 چون توی پرستاشاپ محصولات و شاخه ها دارای آی دی هستن، انتقال تنها محصولات و شاخه ها کار سختیه و ممکنه به مشکل برخورد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .