username ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 دوستان من تو فروشگاه فروش عمده دارم می خوام به کاربر قیمت تکی محصول را نمایش بدم اما کاربر باید حداقل یه جین از اون محصول را انتخاب کنه، که هر محصول هم در یک جینش تعداد مختلفی داره،12 یا 24می تونم با استفاده از تعیین حداقل تعداد برای اون محصول کاربر را مجبور کنم که مثلا باید برای این محصول حداقل 12 تا انتخاب کنه اما روشی غیر از این هم هست؟ چه راه هایی دیگه غیر از این به ذهن شما می رسه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 هیچ راهی غیر این وجود نداره ، همون امکان تو صفحه ایجاد محصول کار شما رو راه میندازه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 شما بیشتر شرح بدید که هدفتون چی هست تا راهنمایی بشید.چیزی که گفتید ممکنه راه دیگه ای هم داشته باشه؟ به نظر من خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .