username ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 دوستان واحد پولی پیش فرض بنده تومان هست و نرخ تبدیل ارز آن 1 هستنرخ ارز دلار را چقدر باید وارد کنم تا مقادیر درست بشهبه فرض با دلار 3500 تومانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 خوب مشخصه ، نرخ تومان نباید یک باشه یعنی نرخ تبدیل تومان رو 3500 بذارین !! نرخ تبدیل دلار رو یک بذارین . یعنی یک دلار 3500 تومن . بعد واحد پول پیشفرض رو تومان بذارین . البته فکرک نم باید کل قیمت محصولاتی که تا حالا وارد کردین دوباره وارد کنید . این مهمه که قبل هر کاری تو پرستا این واحد های پولی تنظیم بشه ، وگرنه بعدا دردسر میشه براتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 تومان پیش فرض هست نمیشه واحد دلار را منفی کرد؟ حتما باید تومان 3500 باشه و دلار 1 به فرض اگه باز دلار تغییر کرد و مجبور به تغییر نرخ تومان شدیم باز باید قیمت محصولات تغییر کنه همش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 سلامدوست عزیز نرخ تبدیل مگه میشه منفی باشه ؟ شما یا باید دلار رو 1 و تومان رو 3500 بذارید که بهمن جان گفتند یا اینکهتومان رو 1 و دلار رو به صورت تقریبی 0.0002857 کلا نرخ تبدیل منفی بی معنیه واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2013 سلام منظور بنده هم همون اعشاری بود، یه چیزی کمتر از 1 تا مجبور به تغییر نرخ تومان نباشیم، اشتباه گفتم منفی حال با تغییر نرخ دلار به اعشار لازم نیست قیمت های محصولات دوباره وارد بشه؟تغییر نمی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 من دلار را 1 و تومان را 3500 گذاشتمروی بهروز رسانی نرخهای واحد پول که کلیک کردم نرخ دلار شد 1.3163 اما توی سایت هم قیمت ها درست نشدند حتی یه چیز عجیب داره اتفاق می افته قیمت جنس در زبان فارسی و به تومان 14600 تومانقیمت همون جنس در زبان انگلیسی و به دلار 19085 دلارقیمت جنس در زبان فارسی و به دلار 19218 دلار چرا؟اشکال از چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 اشتباه شما اینه که نباید روی بروزرسانی نرخ های واحد های پول کلیک کنید ! اون از نت جستجو میکنه و نرخ تبدیل رو تغییر میده . اصلا رو اون نباید کلیک کنید و فقط دستی تنظیم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 اوکی دستی ست کردم3500 تومان1 دلار اما روی دلار که میزنم توی سایت فقط زیر قیمت محصول به جای تومان می نویسه $ و مبلغ تغییر نمی کنهاشکال از چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2013 بازهم اشتباه کردیدباید به روشی که رامتین جان گفتند ست کنید. دلار رو اعشاری کمتر از یک باید بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2013 رامتین خان هر دو مدل را گفتن که بنده از اولی استفاده کردم "شما یا باید دلار رو 1 و تومان رو 3500 بذارید که بهمن جان گفتند یا اینکهتومان رو 1 و دلار رو به صورت تقریبی 0.0002857" ممنون درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farnazshokri ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 سلام من دچار مشکل زیر شده ام لطفا راهنماییم نمایید: ارز پیش فرض فروشگاه روی دلار تنظیم شده و تنظیمات بومی سازی به شرح زیر است : تومان : 3520 ریال : 35200 دلار : 1 هنگام تعریف ترکیب کالا با قیمت افزایشی ، قیمت محاسبه شده به ریال و تومان به اشتباه و بسیار بالا نمایش داده می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 سلام.از منوی بومی سازی >> بومی سازی ارز پیش فرض رو تغییر دادید؟بعد از تغییر ارز پیش فرض این واحدهای ریال و تومان رو غیرفعال کنید. و این رو هم فراموش نکنید که بعد از تغییر ارز پیش فرض تمامی قیمت های کالاهارو باید تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farnazshokri ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 سلام.از منوی بومی سازی >> بومی سازی ارز پیش فرض رو تغییر دادید؟بعد از تغییر ارز پیش فرض این واحدهای ریال و تومان رو غیرفعال کنید. و این رو هم فراموش نکنید که بعد از تغییر ارز پیش فرض تمامی قیمت های کالاهارو باید تغییر بدید.ممنون از پاسخ سریعتون.ارز پیش فرض روی دلار هست و در فروشگاه باید هر دو قیمت دلار و تومان نمایش داده شود .الان دلار روی 1 و تومان روی 3520 تنظیم شده است.قیمت کالاها به درستی نمایش داده میشود و مشکلی ندارد.قیمت ترکیب کالاها (افزودن ویژگی به یک کالا و ایجاد ترکیب) اشتباه نمایش داده می شود.مثلا کالای X با قیمت 10 دلار . می شود 35200 تومان و صحیح نمایش می دهد.همان کالای X با ویژگی رنگ آبی ، بدون افزایش قیمت می شود 10 دلار و نمایش داده می شود 35200همان کالای X با ویژگی رنگ قرمز ، با افزایش قیمت 5 دلاری ، به جای 52800 ، نمایش داده می شود 123،750،490 !!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a_gh772 ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 سلامیه راهنمایی لطفا اگر بخواهم نرخ ورود اطلاعات در مدیریت سایت یورو یا دلار باشه و لی نرخ پیش فرض نمایش و محاسبه سایت (فروشگاه) تومان باشه چه کاری باید انجام بدم؟؟ اصلا این ممکن هست یا نه؟؟ من نرخ اجناسم رو باید به یورو یا دلار وارد کنم ولی خریدار باید با تومان پرداخت کنه نسخه پرستاشاپ 1.6.1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a_gh772 ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 هیچ راهنمایی وجود نداره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 فکر نمیکنم به صورت پیش فرض راهکاری داشته باشه دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 ارز پیش فرض رو میتونید به هر ارزی که دوست دارید تغییر بدید. قیمت ها رو مطابق اون ارز تعیین میکنید و میتونید ریال و تومان رو به عنوان ارزهای فرعی استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .