essivision ارسال شده در مرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 با سلاممن نمیدونم چرا سبد خرید در پرستا شاپ 1.5 غیر فعال شده . البته پیش از این کار می کرد ولی الان چند روزی هست که غیر فعال شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در مرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 الآن بهت میگن آدرس بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 دو حالت ممکنهماژول خاموش شده : ماژول ها > بخش کاربری > سبد خرید > فعالحالت نمایشگاهی روشن شده: تنظیمات > محصولات > حالت نمایشگاهی > خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arta ارسال شده در اسفند 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 دو حالت ممکنهماژول خاموش شده : ماژول ها > بخش کاربری > سبد خرید > فعالحالت نمایشگاهی روشن شده: تنظیمات > محصولات > حالت نمایشگاهی > خیرمن هم اين مشكلو دارم و اين دو حالت هم درسته ولي سبد خريد من نيست البته در پايين سايت در قسمت سفارش ها محصولات اضافه شده هستwww.hcshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2013 بازنشانی کنید ماژولش رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در اسفند 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2015 سلام دوستانسبد خريد سايت من در حالتيكه ajax ماژول فعاله خطا ميده. وقتي هم كه ajax رو خاموش مي كنم سبد خريد ساده ميشه اما دكمه هاي + و - (تعداد سفارش) وحذف كالا در سبد خريد خطا ميده. كسي به اين مشكل برخورده تاحال؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .