picsama ارسال شده در مرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2013 با سلام . اگر بنده در لوکال مطالبی رو به سایت اضافه کنم و دقیقا همه ی فایل ها را در سرور کپی کنم و همه را جایگزین کنم آیا همان مطالب در سرور بالا می آید ؟یعنی همان که در لوکال داشته ام با تمام اطلاعات همان در سرور خواهم داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2013 بله ، شما در لوکال میتونید تمامی موارد رو انجام دهید بعد منتقل کنید هم دیتابیس هم فایلها . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
picsama ارسال شده در مرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2013 با تشکر .بنده چگونه می توانم دیتابیس ها رو ازشون بک آپ بگیرم ؟چون نمی تونم دیتا بیس ها رو ایجاد کنم .نرم افزاری هست ؟الان یک مشکل دیگه هم پیش اومده و اون هم اینه که بنده می خواهم همه اطلاعات رو ببرم روی یک سیستم دیگه اجرا کنم .روی Wamp می شه همه را کپی کرد و برد روی یک سیستم دیگه ؟یعنی یک کپی پیست معمولی ؟اگر نمی شه آیا نرم افزاری هست که بتونه همچین کاری بکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .