m like mother ارسال شده در اردیبهشت 24، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2023 سلام من پرستاشاپ 1.7.8.5 دارم وقتی روی یک محصول کلیک می کنیم مشخصات پیشفرض در یو آر ال میاد مثلا رنگ سرمه ای سایز سه ایکس در صورتیکه قبلا در ورژن 1.6 این نبود از کجا باید تنظیم کنم که مشخصه ی محصول در یو آر ال نباشد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۵ در 19:04، m like mother گفته است : سلام من پرستاشاپ 1.7.8.5 دارم وقتی روی یک محصول کلیک می کنیم مشخصات پیشفرض در یو آر ال میاد مثلا رنگ سرمه ای سایز سه ایکس در صورتیکه قبلا در ورژن 1.6 این نبود از کجا باید تنظیم کنم که مشخصه ی محصول در یو آر ال نباشد ممنون این مشخصه ها چون به صورت #attribute اضافه میشن به لینک در سرچ و سئو تاثیر منفی ندارن نیاز به کار خاصی ندارید توجه داشته باشید که در پرستاشاپ ۱.۷ وجود ترکیبات در لینک محصول اجباری شده و پرستاشاپ برای کارکرد صحیح این صفحه به این مورد نیاز داره، اصلا این ترکیبات رو از لینکتون با هیچ روشی حذف نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در اردیبهشت 28، 2023 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2023 آهان . فکر کردم برای سئو منفی میشه پس بهش دست نمی زنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .