saz123 ارسال شده در مرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2013 با سلام خدمت همه ی دوستانمن یه ماژول اخبار دارم مینویسم اما به دو تا مشکل دارم1-صفحه بندی اخبار هم در پنل مدیر و هم در صفحه برای بازدید کننده(کلاسی یا تابعی برای این کار داره؟)2-ساخت صفحه جدید برای نمایش تیتر همه اخبار و همچنین صفحه ای برای نمایش خود خبر(نمیدونم باید تیتر ها رو کجا لینک بدم اگه صفحه جدید باید بسازم کجا بسازم؟ مثلا باید داخل ماژول باشه؟) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 بستگی داره به این که منظور شما از اخبار چی هست؟خود پرستا یک بخش CMS یا مدیریت محتوا داره و یک ماژول هم برای نمایش مطالبش دارهدر صورتی که منظور شما چیز دیگه ای هست توضیح بدیدموضوع شما به بخش مناسب منتقل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saz123 ارسال شده در مرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 من میخوام یسری مقالات و اخبار مربوط به محصولاتم اضافه کنم البته با ماژول cms کار نکردم.جواب میده؟اما ماژول اخبار رو نوشتم و این دو تا مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 خب بستگی داره انتظار شما از سیستم مطلب چی باشهسیستم مدیریت محتوا در پرستا به اندازه گذاشتن محتوای ساده و در حد اطلاع رسانی خوب هستماژول پیشرفته تری اگه نوشتید خوبه در غیر این صورت میتونید برای ماژول پیشرفته تر تلاش کنید یا با بازارچه تماس بگیرید تا خریداری کنیدموفق باشید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 در مورد صفحه بندی هم برای محصولات و مطالب خود پرستا وجود داره ولی برای چیزی که طراحی میکنید خودتون باید بنویسید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 اگه با ساخت کنترلر اشنایی دارید میتونید به راحتی صفحه ای جدید بسازید و شروع به گسترش ان کنید در غیر این صورت فعلا بر روی نوشتن فقط ماژول کار کنید تا بیشتر با سیستم اشنابشنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 با اجازه دوستان من 1 مطلبی در مورد ایجاد صفحه جدید میزارم و نیاز دارم شماهم 1 کمکی به من بکنید برای ایجاد صفحه جدید باید چند کار انجام بدید:1- برای صفحه ای که می خواید بسازید باید یک کنترلر ایجاد کنید. این فایل را باید در فولدر controllers/front folder قرار بدهید NewPageController.php<?php class NewPageControllerCore extends FrontController{public $php_self = 'new-page.php'; public function setMedia(){parent::setMedia();Tools::addCSS(_THEME_CSS_DIR_.'new-page.css');Tools::addJS(_THEME_JS_DIR_.'new-page.js');} public function displayContent(){parent::displayContent();self::$smarty->display(_PS_THEME_DIR_.'new-page.tpl');}} توجه کنید که فایل newpage.css و newpage.js صرفا برای مثال اورده شده و در صورتی که نیازی ندارید می تونید حذفشون کنید 2-صحفه جدید رو به شکل زیر بسازید و در root سایت قرار بدهیدnew-page.php <?php require(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php');ControllerFactory::getController('NewPageController')->run(); 3- فایل tpl زیر رو بسازید و در پوشه themes قرار بدیدnew-page.tpl{capture name=path}{l s='NewPage'}{/capture}{include file="$tpl_dir./breadcrumb.tpl"} {l s='Custom new page'}h1> 4- در این مرحله به Preferences > SEO & URLsبروید و برای صفحه جدید خود یک URL جدید تعریف کنید. خوب تا اینجا صفحه جدید ساخته شد 5- برای نمایش یا دسترسی به این صفحه می توانید در ماژول من، با وارد کردن لینک صفحه به صورت دستی،ان را به راحتی به منو سایتون وصل کنید refrence: http://www.prestashop.com/forums/topic/52650-how-to-add-a-custom-page/?p=679541 حالا سوال من از دوستان آشنا به سیستم پرستا این هستش که چطوری باید المان های مختلف یک صفحه رو به این مراحل اضافه کنیم.مثلا کد های فرم تماس با ما یایا هر کد دیگه رو کجای اینا باید اضافه کرد، ستون سمت چپ و راست و بقیه قسمت ها رو از کجا میشه تععین کرد که تو صفحه نمایش داده بشه یا نشه. همین!!! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 سلامدوست عزیز، پرستاشاپ یک سیستم ماژولار هست و این کاری که شما انجامدادید در واقع تغییر سورس پرستاشاپ هست و اصلا توصیه نمیشه. ساختار ماژولهای مختلف رو بررسی کنید و ببینید که چطور همه این کارها توسط ماژولهاانجام میشه. به عنوان مثال ماژول CMS رو میتونید بررسی کنید تا با نحوه ایجاد صفحات جدید در پرستاشاپ و ساختن فرم و کنترلر و ... آشنا بشید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .