m like mother ارسال شده در خرداد 1، 2023 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2023 سلام . من ماژول پیشفرض نظرات رو نصب کردم. تقریبا همه چیز اوکی هست. البته مشکلاتی دارد. اما مهترین مشکلی که پیدا کردم و اکیدا توصیه می کنم که نصب نکنید اینه که گوگل با اون قسمت ستاره دارش مشکل داره و پیج رو از نظر سئو نمره منفی میده اینو خودم کشف کردم . جایی گفته نشده. امیدوارم مفید باشه. ورژن 1.7.8.5 است . الانم اسفند 1401 حالا بعدا این مشکل ماژول حل بشه دیگه نمی دونم . یکی دو تا ماژول نظرات هست . که انگار خیلی آپدیت نمیدون بچه های پرستاشاپ . آدم شک داره بخره نصب کنه .. نصب نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2023 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2023 ماژول رایگان Product Reviews از شرکت MyPresta.eu جایگزین خیلی بهتری برای ماژول پیشفرض نظرات نسخه ۱.۷ هست: https://mypresta.eu/modules/advertising-and-marketing/free-product-reviews-comments.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .