mosimosi ارسال شده در مرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 با سلام خدمت دوستان اولا میخواستم تشکر کنم بابته کمک هاتون دوم مشکلم رو بگم و برای حلش کمک بخوام من از ماژوله تغییر قیمت استفاده کردم ولی داخل سایت قیمتی تغییر نکرد فقط داخل مدیریت - کاتالوگ-محصولات دو قسمت داره (یکی قیمت نهایی و یکی قیمت پایه) که قیمت پایه فقط عوض میشه و نکته دیگه اینکه وقتی وارد محصول بشی و دکمه ذخیره رو بزنی قیمت به حالت اول بر میگردهیه عکس هم ضمیمه میکنم ممنونم از همه ی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 فکر م ی کنم این قیمت کلی که نشوته شده(قیمت نهایی) منظور با احتساب مالیات باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در مرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 فکر م ی کنم این قیمت کلی که نشوته شده(قیمت نهایی) منظور با احتساب مالیات باشهاخه مشکل اینجاست تو سایت اعمال نمیشه!!!www.towelstore.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 سلامدیباگ رو روشن کنید و ببینید هنگام ذخیره یا قبل از اون چه خطایی میدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در مرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 سلامدیباگ رو روشن کنید و ببینید هنگام ذخیره یا قبل از اون چه خطایی میدهموفق باشیدتو قسمت کارایی ها (پایانه نمایش اشکال زدایی) این را روی (باز کردن پایانه نمایش با پارامتر SMARTY_DEBUG) URL)) این قرار دادمکجا ارور رو مینویشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 شما دارای محصول ترکیب دار هستید و این ماژول برای شما عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .