sharif854 ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 باسلام خدمت تمامی کاربران و مدیران انجمن ماژول نوین پیامک برای نسخه 1.4 در یک نسخه جداگانه عرضه شد برای اطلاعات بیشتر در باره ماژول به لینک زیر مراجعه کنید لینک راهنما با آرزوی موفقیت برای همراهان پرستاشاپ فارسی dmtnovinsms1.4.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 با درود تشکر بابت ارائه ماژول بنده این ماژول و تست کردم بصورت دستی تو صفحه ماژول پیامک ارسال میشه ولی با ثبت سفارش و تغییر وضعیت و ... پیامک واسه مدیر و کاربر نمیره. (ورژن 1.4.9)کار خاصی نیاز هست که باید انجام بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مرداد 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 سلام دوست عزیز این ماژول کاملا تست شده شما بعد از ذخیره از تنظیمات تیک سفارش نیز زده اید؟ یک عکس از پیکر بندی اینجا قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در مرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 سلام دوست عزیز این ماژول کاملا تست شده شما بعد از ذخیره از تنظیمات تیک سفارش نیز زده اید؟ یک عکس از پیکر بندی اینجا قرار بدیدبله حق با شماست مشکل از طرف سایت بنده بود عذرخواهی میکنم و تشکر بابت برنامه نویسی ماژول. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 سلاممن ماژول رو که نصب میکنم ، وقتی روی تایید سفارش کلیک میشه ، اتفاقی نمی افته .نمی دونم ، شاید مشکل از قالبمهارسال دستی هم کار نمیکنهبازم هیچی به هیچی ! دوستان نظری ندارند ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 زمانی که درحالت دستی اتفاقی نمی افته شما یوزر نیم پسورد رو اشتباه وارد کردید برای همین ماژول ارور نمیده برای بررسی صحت اطلاعاتتون دوباره رمز وب سرویس رو از داخل پنل نوین پیامک چک کنید در صورت بروز مشکل بابازارچه یا خود بنده تماس بگیریدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 سلاممشکل از عدم نصب soap روی سرور بودحل شد فقط الان یه ایراد دارمدر سفارشات رایگان ، وقتی روی دکمه i conform my order کلیک میشه ، اس ام اس ارسال میشه ، سفارش هم تغییر میکنه ولی تو همون صفحه گیر میکنه ، انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده . دیباگ هم چیزی نشون نمیده . به نظرتون ایراد از کجا میتونه باشه ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 سلام مجدد واقعا ممنون از این همه پشتیبانی ! من حاضرم هزینه درست شدن این ماژول رو هم بدم ها !لازمش دارم واللا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 آدرس سایتتون رو لطف کنیدبعضی موارد ممکنه نیاز به بررسی فنی داشته باشه. در حوزه ی سوالات عمومی و نیمه تخصصی و حتی بعضا تخصصی بچه ها تا جایی که در توانشون باشه پاسخ میدن ولی خب بعضی اوقات بعضی چیزها از حوزه ی دانش عمومی دوستان خارجه و ممکنه تاپیک بی پاسخ بمونهدر هر صورت آدرس سایتتون رو بدید تا بیشتر بشه راهنمایی کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 دوست گرامی پیام خصوصی به شما داده شد اطلاعات را ارسال کنید تا بررسی شود اما از جانب شما هیچ پاسخی داده نشد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .