hosien ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 با سلام. من وقتی یک متنی رو در ویرایشگر متن پرستا مینویسم به صورت راست چین وارد میکنم. اما وقتی ذخیره میکنم در فروشگاه به صورت چپ چین در میاد. کسی میدونه مشکل از کجاست؟! مثلا به این صورت در میاد: http://game4gamer.us/index.php?id_cms=10&controller=cms نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 شما به متنتون align left دادید. سعی کنید داخل ویرایشگر میتونید پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 شما به متنتون align left دادید. سعی کنید داخل ویرایشگر میتونید پیدا کنیدداخل ویرایشگر به راست چین شدند:http://axgig.com/images/03568427791584421041.jpg اما داخل صفحه چپ چین میشند. دوستان کسی نمیدونه مشکل از چیه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 اگر با کروم هستید کل متن را کپی کنیدهمه متن رو حذف کنیدpaste plain text رو با راست کلیک انتخاب کنیدذخیره کنید اگر نه در نوت پد paste کنید و دوباره کپی کنید و قراربدید در ادیتور و ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pandora ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 سلاممنم همین مشکل رو دارم. کارهایی که گفتید رو هم انجام دادم اما کار نکرد. جالبیش اینه که گاهی در حد نیم ثاینه راست چینه اما یهو چپ چین میشه. با مرورگرهای مختلفم تست کردم. به نظرتون راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 اگر از قالب پیش فرض استفاده میکنید در ادیتور ویرایش html رو بزنید و هرچی align=right هست پاک کنیدممکنه در ادیتور چپ چین ببینید ولی مهم نیستذخیره کنید و نتیجه رو ببینیداگر قالبتون پیش فرض نیست هم راه بالا جواب میده ولی پاک کردن فایل زیر هم کمکتون میکنهthemes/[yourtheme]/js/rtl.js Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در مهر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 سلاممنم این مشکلو دارم ولی هر کاری کردم درست نشد قالبم پیش فرضضه اینم لینکه http://mah-markets.ir/index.php?id_product=12&controller=productاصلا بخشی به اسم راست به چپ یا بر عکس نداره مثل نرم افزار word که میشه راست به چپ کرد عجب مشکلی داره این نسخه اخریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 نسخه ۱۵.۴ رو نصب کنید یا ارتقا بدین Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
follow ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 سلامبرای رفع مشکل چپ چین شدن مطالب، "استیل" را تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .