hosien ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 با سلام خدمت شما عزیزان. آیا پرستا شاپ امکان استفاده از تصاویر خارجی رو میده؟ حتما میپرسید چرا؟من بخاطر این پرسیدم که وقتی مطلبی رو که تصاویرش در سایت دیگه آپلود شده اند و من کپی کردم رو میذارم بعد از اینکه محصول رو اضافه میکنم ، تصاویر لود نمیشند!یا اگر متنی رنگ داشته باشه رنگش از بین میره .دلیلش چی میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 تصاویر خارجی رو نشون میده و من تست کرده ام قبلا ، دلیل از بین رفتن رنگ و استایل متن هم به این دلیله که در قالب برای نوشته ها رنگ خاصی تعیین شده و در سایت اون رنگ اولویت داده میشه به رنگی که خود نوشته داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 مثلا شما به این صفحه برید:http://shop.pichpichak.com/index.php?id_product=11&controller=product قسمت توضیحات محصول بیش از 5 عکس داره اما هیچ کدوم نمایش داده نمیشند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .