nimazebel ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 سلام.من 12 تا محصول اضافه کردم.ولی 10 تا اضافه شده.توی تنظیمات هم رفتم تعداد محصولات در هر صفحه رو 30 تا کردم ولی فایده نداشت.مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 باید بری تو قسمت ماژول ها و از اونجا ماژول نمایش محصولات در صفحه خانگی رو بری تو تنظیماتش . بعدش اونجا 10 رو تغییر بده به هر عددی که دلت میخواد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimazebel ارسال شده در دی 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 باید بری تو قسمت ماژول ها و از اونجا ماژول نمایش محصولات در صفحه خانگی رو بری تو تنظیماتش . بعدش اونجا 10 رو تغییر بده به هر عددی که دلت میخواد.من ماژولی به این اسم که شما گفتین پیدا نکردممیشه بگین دقیقا کجا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 ماژول ها -> ماژول های بخش کاربری -> ماژول محصولات پرطرفدار در صفحه خانگی -> پیکر بندی موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .