darbar ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 اگر محتویات فولدر compile در کش رو پاک کنم اتفاقی میفته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 هیچ اتفاقی نمیفته ، البته کافیه بعد پاک کردن یک کاربر یا خودتون به سایت سر بزنید تا دوباره این فایلها ایجاد بشن . یعنی دلیل نداره پاک کنید چون دوباره ایجاد میشه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 سلام آقا بهمنمنم مشکل حادی پیدا کردم با کش پرستاشاپ. همین طور پر میشه و حجم هاست رو میگیره عرض دو روز. حدود 800 مگ کش میشه و من موندم که چطور اینو هر روز سر بزنم و پاکش کنم. راه حلی داره؟ ماژولی هست که مثلا هر روز کش رو به صورت اتوماتیک خالی کنه؟ یا تیکی چیزی هست که مشکل ما رو حل کنه؟مشکل دیگر من در ارتباط با پهنای باند مصرفیه. فروشگاه ما دسته بندی شده ولی هنوز محصولی نداره. روزانه 200 مگابایت اینا پهنای باند داره مصرف میشه. اینو از کجا میشه چک کرد که این پهنا از کجا داره از بین میره. یه نکته » من دامنه رو به سایت host traking معرفی کردم که آپ تایم و آنلاین بودن سایت رو همیشه چک کنه و به من اطلاع بده. ممکنه این پهنای باند داره از طریق اون از بین میره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 من جواب سوال دوم رو پیدا کردم و مصرف پهنای باندم برگشت به بوت های بینگ و یه بوت دیگه که باهم ماهی 2 گیگ مصرف میکردن. و از طریق فایل روبوت ، دیس الو کردم.سوال اولم مونده فقط. بی زحمت راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 کش اسمش روشه دوست مناگر کش رو پاک کنید پس چرا اصلا ساخته بشه؟کش برای بهینه سازی مصرف منابع در هاست و همچنین افزایش سرعت لود سایت هستعدد ۸٠٠ مگابایت امروزه عددی نیست و میشه نادیده گرفتشاز طرفی ممکنه کش سیستم فایل رو روشن کرده باشید که توصیه نمیشه و از بخش کارایی در انتهای صفحه میشه خاموش کردش Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 کش اسمش روشه دوست مناگر کش رو پاک کنید پس چرا اصلا ساخته بشه؟کش برای بهینه سازی مصرف منابع در هاست و همچنین افزایش سرعت لود سایت هستعدد ۸٠٠ مگابایت امروزه عددی نیست و میشه نادیده گرفتشاز طرفی ممکنه کش سیستم فایل رو روشن کرده باشید که توصیه نمیشه و از بخش کارایی در انتهای صفحه میشه خاموش کردش Sent from my Xperia using Tapatalk proسلامبله درست می فرمایید. در بخش کارایی ، قسمت انتهایی ، استفاده از کش (حافظه نهان) روشنه و روی حالت memcached قرار داره و تنظیماتی هم براش انجام نشده.اکنون بهترین حالت (استانداردی که همه و خود شما استفاده می فرمایید) برای این قسمت چیست؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 کلا خاموشش کنید و یک بار از بالای صفحه بزنید روی پاک کردن حافظه نهان Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .