hosien ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 با سلام خدمت شما عزیزان. من فروشگاه فایل دارم ولی وقتی کاربر میخواد سفارشی بده مرحله ای به نام ارسال هست که یک خطا میده.اسکرین شات رو پیوست میکنم .آیا امکانش هست اون بخش رو حذف کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 وقتی محصولتون دانلودی باشه خودش به صورت خودکار مینویسه این سفارش نیازی به حمل ندارد. احتمالا موقع اضافه کردن محصول تیک "محصول دانلودی" رو نمیزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 وقتی محصولتون دانلودی باشه خودش به صورت خودکار مینویسه این سفارش نیازی به حمل ندارد. احتمالا موقع اضافه کردن محصول تیک "محصول دانلودی" رو نمیزنیدمن محصول رو دانلودی انتخاب کردم . یعنی دلیل دیگه ای نداره!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 آدرس سایتتون رو ذکر کنید ، چیز خاصی به نظر نمیرسه ، چون وقتی محصول دانلود باشه اون قسمت اصلا ظاهر نمیشه . مگه اینکه قالب ادیت و ویرایش شده باشه ( استاندارد ویرایش نشده باشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 بفرمایید آدرس سایت:http://shop.pichpichak.com/ فقط 1 محصول تست گذاشتم توش که دانلودیه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 هرچند نیاز به حامل ندارید اما یک حامل ایجاد کنید که طبق آموزش باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 در قسمت حامل ها یک حامل هست به اسم "فروشگاه پیچـ پیچکـ " اما نمیدونم چرا میگه حامل نیست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 اینجوری نمیشه فهمید ، اطلاعات مدیریت فروشگاهتون رو پیام خصوصی کنید یه بررسی سطحی انجام بدم براتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 اینجوری نمیشه فهمید ، اطلاعات مدیریت فروشگاهتون رو پیام خصوصی کنید یه بررسی سطحی انجام بدم براتون . براتون پ.خ شد. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 B.A.H.M.A.N جان چه شد؟ تونستید مشکل رو حل کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 اگر طبق آموزش عمل نکنید حاملی نمایش داده نخواهد شد Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 کدوم آموزش Danoosh عزیز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 در بخش آموزش های انجمن موجوده. همچنین در خود پرستا و صفحه ایجاد حامل که شرح دقیقی به فارسی داده شده Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .