hosien ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 سلام و درود بر تمامی دوستان. من جستجو کردم برای ماژول تماس با ما در پرستا شاپ اما چیزی نیافتم! من میاژولی میخوام که بشه پیام ها رو در پنل مدیریت خواند و نیازی به سر زدن به ایمیل نباشه. آیا همچنین ماژولی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 خود بخش تماس با مای پرستاشاپ همین امکان رو داره به صورت پیشرفته !! کافیه یکم در مدیریت جستجو کنید تا امکانات اورجینال پرستاشاپ اشنا بشین مدیریت / مشتریان / خدمات مشتریان در این صفحه تمامی پیام ها آرشیو میشه براتون و میتونید همونجا رو هر پیام کلیک کرده و بخونید و جواب هم بدین و لازم نیست حتما برین از ایمیل بررسی کنید . حتی میتونید پیام ها رو تیک بزنید که خونده شده ، اونایی که خونده شده یا جواب داده شده قرمز میشن و اونایی که جواب داده نشده سبز رنگ هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .