aron1389 ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 سلام دوستان عزیزمن میخوام دکمه محبوبیت گوگل رو تو فروشگاهم بزارم توی ابزارش یه کد میده که باید اضافه کنی به فروشگاه من میرم از هاست فایل index رو باز میکنم کد رو اضافه میکنم فروشگاه دیگه بالا نمیاد از دوستان تا حالا این کارو روی پرشتاشاپ انجام دادن آیا جای دیگه ای برای اضافه کردن کد هست.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 شما باید این تغییرات را در فایل قالب اعمال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aron1389 ارسال شده در دی 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 خوب توی قالب تو کدو فایل باید اضافه بشه.ممنون میش کمی بیشتر راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 دوست عزیز اینو باید تو footer.tpl یا headder.tplبزاری . دوست عزیز اگه منظورت گوگل پلاس 1+ هستش برای این کار یه ماژول هست تو خود سایت پرستاشاپ از اونجا میتونی دانلود کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 بهمن جان منم این کاژول گوگل پلاس وان رو دارم اما تو قسمت هر محصول هستش چطوری میتونم تو صفحه اصلی فروشگاه هم این رو اعمال کنیم به این صورت که اگر اسکرول رو بالا پایین کنیم این گوگل پلاس وان هم ایکونش همراه با اسکرول بالا پایین بیاد.... میشه کمک کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 این چیزها در ماژول استفاده نمیشه. باید کدهای آماده که توی وب هست پیدا کنید و فقط در قالب اعمال کنید.در فایل header.tpl باید یک و باشه که باید داخلش اسکریپت مورد نظرتون رو بزارید و معمولا یک لایه مثلا به اسم که میتونید داخلش کد html بزارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 ببینید چرا میشه . باید کد پلاس وان رو از گوگل دریافت کنید و تو یک فری بلوک بزارید . برای این که اون همیشه تو دید باشه و با اسکرول بار پایین و بالا بره باید یه ذره css بلد باشید . اگه بلد نیستید فردا صبح براتون اینجا مینویسم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2011 سلامبهمن جان ممنون میشم اموزشش رو خودت بدی چطوری میتونیم از گوگل کد پلاس وان رو بگیرم من سایتشو دارم اما نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم ممنون میشم هم اموزش رو بدی هم اون سی اس اس که خودت گفتی رو حلش کنی یا اگر نشد این کارو بکنی که کد گوگل پلاس وان رو سمت چپ پایین مرورگر یا هر جایی که خودت میدونه جالب میشه اکی کنی برامون تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2011 یکم سرم شلوغه خیلی معذرت میخوام نمیتونم زود به زود جواب بدم . ببین بهترین و ساده ترین راه رو میگم بهتون . ماژول رو نصب کنید . ماژول پلاس وان به صورت پیشفرض تو همه صفحات محصول دکمه رو اضافه میکنه . حالا میمونه یدونه که بالای سایت سمت راست یا سمت چپ بزاریم . برای این کار از قسمت ماژول ها میری به موقعیت ( Positions) بعدش اون بالای صفحه نوشته اتصال ماژول روش کلیک میکنی . حالا مطابق شکل زیر تنظیم کن که ماژول googleplusone سمت چپ ی اسمت راست قرار بگیره .بعد این که ذخیره کردی میری به قسمت ویرایش زنده از اونجا میتونی دکمه گوگل پلاس وان رو ببری بالای همه بلوک ها . البته اگه فرصت کردم آموزش css رو هم میدم تا دکمه همیشه تو دید باشه . فعلا با این سر کنید تا بعد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 بهمن عزی زهمین کارو انجام دادم این پیام رو داد http://www.iroption.com/img/admin/close.pnghttp://www.iroption.com/img/admin/error2.pngاین ماژول نمیتواند به این hook انتقال یابد.ممنون میشم سی اس اس رو درست کنی راحت تریم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2011 نسخه پرستاشاپ شما کدومه ؟؟؟ تو نسخه جدید 1.4 مشکلی نداره و انتقال داده میشه به راحتی . مشکلی نیست کدش رو براتون آماده میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 ممنون میشم همون کد رو اماده کنی.نسخه من مال همین سایت هست 1.4.4.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .