morteza021 ارسال شده در مرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2013 با سلام و احترام خدمت تمامی اساتید ...بنده از ورژن 1.4 به 1.5.2 فارسی ارتقا دادم و هیچ مشکلی هم در روند بروز رسانی رخ نداد و همه چیز اوکی شد ..پس از بروز رسانی و فعال کردن www در دامنه ، ( بنده به دلیل سئو سایت امکان حذف www را ندارم ) زمانی که روی سبد خرید هر محصول کلیک میکنم ، وارد صفحه سفارش آنلاین میشه و سایت میگه سبد خرید شما خالی است ، و زمانی که WWW رو حذف میکنم مشکل رفع میشه ولی بنده میخام که با WWW این مشکل رفع بشه از متخصصین حرفه ای پرستا شاپ میخوام که این مورد رو پاسخ بدند ... با تشکر ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 مثل این که سوالی پرسیدم که کسی در ایران قادر به پاسخ گویی اون نیست ... از انجمن های خارجی و انگلیسی سوالم رو مطرح میکنم ، به جواب سوالم زودتر میرسم و نیازی نیست بابت یک پاسخ یک روز صبر کنم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 دوست عزیزم ابتدا باید بهتون بگم که از نظر سئو بهترین حالت بدون WWW هست نه با اون!البته با www هم نباید چنین مشکلی داشته باشید قاعدتا و احتمالا در قسمتی اشتباه میکنید. بفرمایید چه مراحلی رو طی کردید تا بیشتر بشه راهنماییتون کردو البته در انجمن اصلی تعداد متخصصان و مدیران و کاربران خیلی بیشتر از این انجمنه و طبیعیه که احتمال زودتر به جواب رسیدن وجود داره! البته در اونجا هم تاپیک های بی پاسخ کم نیستند! موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 دوست عزیزم ابتدا باید بهتون بگم که از نظر سئو بهترین حالت بدون WWW هست نه با اون!البته با www هم نباید چنین مشکلی داشته باشید قاعدتا و احتمالا در قسمتی اشتباه میکنید. بفرمایید چه مراحلی رو طی کردید تا بیشتر بشه راهنماییتون کردو البته در انجمن اصلی تعداد متخصصان و مدیران و کاربران خیلی بیشتر از این انجمنه و طبیعیه که احتمال زودتر به جواب رسیدن وجود داره! البته در اونجا هم تاپیک های بی پاسخ کم نیستند! موفق و پیروز باشید با تشکر از شما ...بنده به دلیل این که حجم زیادی از کلمات رو سئو کردم و به این دلیل امکان حذف www رو از سایت ندارم چون خیلی خیلی دیر شده برای این کار ...از بابت پاسخ شما سپاسگذارم .. بنده مشکلم رو در انجمن اصلی پرستا مطرح کردم و مشکلم مرتغع گردید ... موفق باشید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 خب بفرمایید مشکلتون رو چطور رفع کردید تا سایر دوستان هم که مشکل مشابه دارن بتونن از این راهکار استفاده کنن ممنونموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 با سلام morteza021 عزیز من و کسانی هستند که این مشکل را چند وقتی هست داریم ممنون میشم راه حل را مطرح کنید تا این مشکل سبد شما خالی است حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در شهریور 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 اولین مشکل www هستش ، دوستانی که سئو سایتشون به هم نمیریزه میتونن با فعال کردن و یا غیر فعال کردن www مشکلشون رو رفع کنند ( هر دو مورد تست بشه ، یعنی یک بار www رو حذف کنند اگر مشکلشون برقرار بود یکبار با www تست کنند به احتمال 99 دصد مشکلشون رفع خواهد شد )..دومین مشکل میتونه از فایل htaccess با شه که با تنظیم مجدد این فایل میتونند مشکلشون رو رفع کنند ...سومین هم پس از انجام این کار ها اگر رفع نشد بایستی کوکی های مرورگرشون رو پاک کنند و مشکلشون قطعا رفع خواهد شد ... موفق باشید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 با سلام www از کجا باید فعال و یا غیر فعال کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .