earth ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 سلام من ماژول پارسپالو گرفتمولی نمی دونم چطوری نصبش کنم لطفا نگید اونو تو روت اکسترکت کنم چون این کارو کردم و نرم افزار پریده لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 مشکلتون با نصب ماژولش چیه دقیقا؟ آیا برای نصب سایر ماژول ها هم مشکل دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
earth ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 من اولش اوپن کارت داشتم وقتی ماژول پارسپال نصب کردم نرم افزار میپریدحالا پرستا نصب کردم به امید این که کار کنه ماژول های دیگه رو تست نکردم ولی وقتی اکسترکت میکنم پوشه ها رو ریپلیس میکنه واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 فکر میکنم شما مراحل نصب رو اشتباه میرید! اصلا نیازی به اکسترکت نیست!کافیه در بخش مدیریت -> ماژول هاروی "افزودن جدید" کلیک کنید و فایل فشرده ماژول رو از طریق فیلدی که نمایان میشه آپلود کنید! سپس ماژول خودش اکسترکت میشه و میتونید اونرو از لیست انتخاب و نصب کنید و در نهایت روی پیکربندیش کلیک کنید و اطلاعات حساب پارس پالتون رو وارد کنید موفق باشید واکنش ها : Hamid2day و mb071 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
earth ارسال شده در شهریور 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 واقعا ممممممممممممنونخیلی خیلی خیلی مممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .