emzziper ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 با سلامدوستان عزیز وقتی می خوام وارد بخش پارامترهای پیشرفته->کارایی بشم صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد.. مشکل از کجاست ؟ورژن : 1.5.2 فکر کنم ... خاطرم نیست دقیق.. کجای مدیریت ورژن پرستا رو می نویسه ؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده در اون صفحهنسخه پرستا رو در فوتر مدیریت میتونید مشاهده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 ممنون.. من فوتر رو به رنگ تیره در آورده بودم خیلی وقت پیش و متنی که ورژن رو نوشته هم مشکی بوده دیده نمی شده.. دیباگ رو چه طور فعال کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 باید یه فکری به حال این دیباگ بکنم بارها توضیح دادم اما کسی به خودش زحمت جستجو نمیده در هر صورت با یه جستجوی کوچیک روش روشن کردن دیباگ رو در چندین پست انجمن میتونستید پیدا کنید! به لینک زیر مراجعه کنید: http://presta-shop.ir/forum/Thread-3443-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF?pid=22470#pid22470 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 عذر می خوام.. تکرار نمیشه استاد مشکل صفحه سفید حل شد حالا یک سری سوال دارم از خدمتت داخل بخش کارایی ها برای اینکه تغییرات در قالب رو ببینم یک جا فرموده بودید :اعمال کامپایل : بله حافظه موقت (کش): خیر و بعد از مشاهده تغییرات به حالت قبل برگرده.. ولی فکر کنم ماله ورژن 1.5.2 نباشه توضیحتون چون ترجمش چیزه دیگس .. تنظیمات فعلیه من به این شکله : http://axgig.com/images/57597807394918889899.jpg چه تغییری بدم ؟راستش جستجو کردم داخل انجمن پیدا نکردم.. اگه هستش عذر می خوام باز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 دوست عزیزم اون آموزش مربوط به نسخه 1.4 پرستاستحافظه نهان رو روی "بله" و کامپایل رو روی "اگر فایل های قالب به روز شده اند آن ها را مجدد کامپایل کن" قرار بدیددر ضمن هیچ وقت تنظیماتتون رو کپی پیست نکنید تو انجمن چون هیچی معلوم نمیشه و نگفتید پس از روشن کردن دیباگ چه خطایی مشاهده کردید؟پس از رفع اون خطا باید دیباگ رو دوباره خاموش کنید! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 اون مشکل با دیباگ حل شد .. یادم رفته بود Permision یک فایل رو تغییر بدم درست شد این تنظیماتی که فرمودید دقیقا تنظیماتی هست که الان روی سیستم من هستش.. یعنی تنظیماتم اشتباه بوده از قبل و باید چیزه دیگری می بود ؟ یک درخواست دارم ازتون اگه مقدوره.. آدرس دامین فروشگاه رو براتون پ.خ کردم .. الان دیباگ روشنه.. صفحه اصلی یک سری چیز نوشته که نمی فهمم.. میشه بگید به من اینا چیه؟ آیا مشکل داره یا نه ؟ در ضمن داخل بخش اطلاعات پیکربندیم به این شکل هست : پارامترهای مورد نیاز:OK پارامترهای اختیاری:لطفا خطا (ها)ی زیر را رفع کنید magicquotes ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 خیر اگر تنظیمات سایتتون همونطوریه که توضیح دادم صحیحهاون پیغام های صفحه اول هم مهم نیست. با خاموش کردن دیباگ میرههاستتون هم توابع مورد نیاز رو داره و magicquotes جزو موارد اختیاری هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 دوست من magicquotes چی هست و کارش چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 این مورد باید خاموش باشه تا هنگام استفاده از علامت نقل قول " php با افزودن / قبل از آن داده ها را خراب نکند. البته این افزونه همیشه و همه جا عمل نمی کند و با روشن بودنش برخی داده ها دچار مشکل میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .