emzziper ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 با سلامدوستان عزیز 1 ماهی هستش که خیلی اوقات سایت بنده موقعی که می خواد لود بشه بسیار طول میده .. می خواد به Apis.google.com کانکت بشه ولی مثل اینکه از مخابرات کاری انجام دادن که اتصال بهش سخت شده.. با ف**ترش*ن مشکلی نیست و سریع لود میشه.. البته بخش مدیریت به راحتی لود میشه.. ولی خوده فروشگاه این مشکلو داره که اصلا خوب نیست.. سایت رو که باز می کنم کنار مرورگر می نویسه Connecting to apis.google.com و همینطور میمونه .. بعضی اوقات لود سایت به 2-3 دقیقه هم میرسه سره این موضوع و بعضی اوقات هم اصلا لود نمیشه و همونطور میمونه..چه طور رفع کنم این مشکلو ؟ راهی هست ؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 آدرس سایتتون رو لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 کار خاصی نمی تونید جز اینکه اون منبعی که نیاز به APIS گوگل داره حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 با نرم افزار هیتلر شکن اگر سایتتون را باز کنید زود لود میشه... مشکل استفاده شما از کدها یا ماژول های فیلتر شده یا تحت پروتوکل امن در آورده شده ssl هست / اونها را در قالب سایت چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 چک کردم سورس فروشگاه رو دیدم ماژول اطلاعاتی که ازش برای سایت استفاده می کنم از این آدرس استفاده می کنه..غیرفعالش کردم اون ماژول رو سایت رو مجددا رفرش کردم دوباره سورس رو دیدم ، دیدم داره حالا از این آدرس برای یه چیزه دیگه استفاده می کنه .. اول این تو بود : مثل دم چسبیده به سایت ! آدرس سایت رو براتون پ.خ کردم دیروز ادمین جان.. در رابطه با دیباگ راهنمایی کردین و براتون سایت رو پ.خ کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 طبق پیامی که نوشتین مربوط میشه به ماژول +1 گوگل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در شهریور 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 راستش این مشکل 1 ماهه که هست.. من ماژول گوگل+ رو 2 روزه پیش نصب کردم تازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 خب یک ماهه پیش که مربوط میشده به همون مشکل اول که مرتفعش کردین. الان مشکل دیگتون با ماژول پلاس 1 هستش چون اونم به گوگل متصل میشه و سرعت لود سایت رو میاره پایین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .