مرکاتو ارسال شده در شهریور 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 سلام دوستانامروز صبح سایتم این ارور رو میده. بخش مدیریتم همین رو میگه: Fatal error: Out of memory (allocated 786432) (tried to allocate 122880 bytes) in /home/mercatoi/public_html/config/config.inc.php on line 118 این یعنی چی؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون پ.ن: دیشب یه سری تغیرات رو ایجاد کردم . کامپایل رو اجباری کردم و کش رو اموش کردم ولی یادم نیست به حالت اول برش گردوندم یا نه. ممکنه از این باشه؟ چجوری درستش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 کامپایل رو خاموش کنید ، چون فشار زیادی به هاست وارد میکنه ، مشکلتون احتمالا حل میشه .توصیه میشه ماژول هایی که الصلا نصب نخواهید کرد و مخصوصا خارجیا رو کلا پاک کنید از هاستتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در شهریور 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 کامپایل رو خاموش کنید ، چون فشار زیادی به هاست وارد میکنه ، مشکلتون احتمالا حل میشه .توصیه میشه ماژول هایی که الصلا نصب نخواهید کرد و مخصوصا خارجیا رو کلا پاک کنید از هاستتونممنون از جوابتون ولی من به مدیریت دسترسی ندارم اصلا. بخش مدیریت هم بالا نمیاد که بتونم کامپایل رو خاموش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 برای خاموش کردن compile خارج از مدیریت میتونید به دیتابیس فروشگاهتون برید و داخل ps_configuration جدول PS_SMARTY_FORCE_COMPILE رو پیدا کنید و value اون رو روی 0 قرار بدیدسپس از فایل منیجر هاستتون وارد پوشه فروشگاهتون بشید و هرچی توی مسیر tools -> smarty -> compile هست رو بجز index.php حذف کنیددر نهایت وارد پوشه modules داخل روت فروشگاهتون بشید و هرچی ماژول اضافه هست که استفاده نمیکنید رو حذف کنیدپیشنهاد میکنم ماژول های آماری پرستا شاپ رو حذف کنید چون memory_limit هاستتون پایین هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در شهریور 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 کامپایل رو خاموش کنید ، چون فشار زیادی به هاست وارد میکنه ، مشکلتون احتمالا حل میشه .توصیه میشه ماژول هایی که الصلا نصب نخواهید کرد و مخصوصا خارجیا رو کلا پاک کنید از هاستتونممنون از جوابتون ولی من به مدیریت دسترسی ندارم اصلا. بخش مدیریت هم بالا نمیاد که بتونم کامپایل رو خاموش کنم.تو فروم شاپ کیپر یکی از دوستان گفت این کد رو اضافه کنم درست میشه: ini_set('memory_limit'' date=' '-1');منم اضافه کردم و درست شد. البته نفهمیدم چی شد به هر حال ممنون[hr']برای خاموش کردن compile خارج از مدیریت میتونید به دیتابیس فروشگاهتون برید و داخل ps_configuration جدول PS_SMARTY_FORCE_COMPILE رو پیدا کنید و value اون رو روی 0 قرار بدیدسپس از فایل منیجر هاستتون وارد پوشه فروشگاهتون بشید و هرچی توی مسیر tools -> smarty -> compile هست رو بجز index.php حذف کنیددر نهایت وارد پوشه modules داخل روت فروشگاهتون بشید و هرچی ماژول اضافه هست که استفاده نمیکنید رو حذف کنیدپیشنهاد میکنم ماژول های آماری پرستا شاپ رو حذف کنید چون memory_limit هاستتون پایین هست موفق باشیدممنون از راهنماییتون. ولی تو پوشه ی smarty پوشه ی کامپایل ندارم. یه پلاگینس هست و یه سیستم پلاگینس. برای حذف ماژول ها از تو خود مدیریت نمشه اقدام کرد؟ چون از اینجا نمی دونم کدوم ماژول کدومه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 چرا از بخش مدیریت هم میتونید قسمت ماژول برید و ماژول های مورد نظرتون رو حذف کنیدتوی کدوم فایل اون خط رو گذاشتید؟ بفرمایید تا در صورتی که سایر دوستان هم مشکل مشابهی داشتند بتونن مشکلشون رو حل کنندالان میتونید کامپایل رو از بخش مدیریت خاموش کنید و دیگه نیازی به خالی کردن محتوای پوشه compile نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در شهریور 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2013 چرا از بخش مدیریت هم میتونید قسمت ماژول برید و ماژول های مورد نظرتون رو حذف کنیدتوی کدوم فایل اون خط رو گذاشتید؟ بفرمایید تا در صورتی که سایر دوستان هم مشکل مشابهی داشتند بتونن مشکلشون رو حل کنندالان میتونید کامپایل رو از بخش مدیریت خاموش کنید و دیگه نیازی به خالی کردن محتوای پوشه compile نیست موفق باشیدرفتم تو cpanel هاست، بعد فولدر بخش مدیریت (admin یا هر اسمی که روش گذاشته شده) بعد تو index و تو خط اول کپیش کردم. بخش مدیریت باز شد، بعد از اونجا کامپایل رو خاموش کردم و دوباره رفتم و اون خط رو پاک کردم. البته مطمئن نیستم که باید پاک می کردم یا نه ولی به هر حال تا الان که مشکلی پیش نیومده. بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali.livarian ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 زدم ترکوندم سایتمو با راهنماییاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 چه مشکلی پیش اومده برا سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali.livarian ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 چه مشکلی پیش اومده برا سایتتون؟ اون ترکیدن حل شد. الان وقتی می خوام به بخش ماژول ها برم با این روبرو می شم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali.livarian ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 اون ترکیدن حل شد. الان وقتی می خوام به بخش ماژول ها برم با این روبرو می شم. [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/afshinma/public_html/modules/ps_reminder/ps_reminder.php: Call to undefined method Ps_Reminder::trans() نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorkheshop ارسال شده در آذر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2017 سلام صبح بخیر دوستا ن تو پیشخوان پرستا وقتی میرم ماژول هارو بزنم نمیاره خطای Gateway Timeout میده هاست هم تیکت زدم فرمودن از جانب ما مشکلی نداره راهنمایی کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2017 [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/afshinma/public_html/modules/ps_reminder/ps_reminder.php: Call to undefined method Ps_Reminder::trans() ماژول ps_reminder رو از داخل هاستتون از پوشه modules حذف کنید سلام صبح بخیر دوستا ن تو پیشخوان پرستا وقتی میرم ماژول هارو بزنم نمیاره خطای Gateway Timeout میده هاست هم تیکت زدم فرمودن از جانب ما مشکلی نداره راهنمایی کنید لطفا دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .